טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני יוצאת עם מישהו מזה כחודש,וטוב לנו יחד .. אני מרגישה קושי אצלו לעשות צעד להתקרב אליי יותר ,מבחינה אינטימית וביחסים בכלל .אני נותנת מעצמי המון ומפנקת אותו וחמה כלפיו ופתוחה אני מדברת איתו על הכל ,אבל הוא לא אוהב להתנשק,ו לא להתחבק בליילה ,לא משקיע כשאנחנו שוכבים אלא רק רוצה לחדור וחסרה שם החמימות ,ממש עצוב לי ואני לא רוצה לוותר כל כך מהר כי הוא לא פגע בי מה לעשות ?ואיך להעלות את הנושא מבלי לפגוע בו ? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היה רצוי לו היית פותח איתו את סגור ליבך. יש הרבה סיבות להתנהגות כזו או אחרת ולא יהייה נכון לקפוץ למסקנות חד משמעיות ולהפגע. דברי איתו!! כנראה את לא סתם שם.... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האבירה כתבה קודם לכן שהיא נסתה לשוחח איתו והוא סירב לשוחח. ולכן התייחסתי בקיצור כאן. אלא אם כן זו אבירה אחרת ואז הסיפור כמובן שונה. אני מאמינה בתקשורת התקשורת צריכה להיות דו צדדית גם אם לא בהכרח שיוויונית. אני מוכרחה לאמר שלדעתי יש בעיה עם גבר שנכנס ליחסי מין וההשקעה היחידה שלו בהם היא חדירה ללא מגע או תקשורת אחרת . כמובן ניתן להקל ראש ולהיות סלחן וליחס זאת לחוסר ידע. מצד שני....ולא אין צרכי חיבה? האם אני בהתבוננותי הנשית טועה עידן?
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד