האם חוויתי שפיכה נשית ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חוויתי שפיכה נשית ..
    האבירה
    30/05/2013

שלום למנהלי הפורום .:)

ראשית ברצוני לומר שאשמח לקבל תגובה לא רק מאחד מכם כדי לקבל אינדיקציה יותר רחבה לגבי העניין . ,באם יש לכם עוד מידע להוסיף לי.

אז ,
    לי ולבן הזוג החדש שלי יש יחסי מין מדהימים ,פתוחים ,משוחררים ,ונפלאים .
    לפני שבוע שכבתי על הגב והוא החדיר לי אצבעות לנרתיק וחיכך אותי בעוצמה ויצא ממני נוזל ,השפרצה קטנה וחשבתי שזה פיפי.
    אני תמיד גומרת מהדגדגן ולכן הייתי סקפטית לגבי זה.
    חזרנו על זה כמה פעמים ,ואתמול השפרצתי מלא ,פעם אחר פעם ואני עדיין לא יודעת אם זה פיפי או לא .
    והשאלות שלי הן :
    1. האם זה אפשרי שאגיע לשפיכה נשית באמצעות חיכוך פנימי ולא חיצוני ,ובאיזו נקודה צריך לחכך ?
    2. האם כל אישה יכולה לחוות חוויה מסוג זה ?
    3. האם השפיכה הזאת מתבצעת מנקודה שמתנפחת וכשהיא מגורה אפשר לגמור ממנה ,להוציא מיים מהנרתיק ?
    נראה לי שזה מה שקרה לי ..
    4.אם חוויתי שפיכה מהאצבעות ע"י חיכוך ,אוכל גם לגמור ע"י חדירה של איבר המין ?

אשמח לקבל מענה מעמיק ,זה ממש חשוב לי .
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם חוויתי שפיכה נשית ..

הוספת תגובה

• האם חוויתי שפיכה נשית .. - תגובה

נטע ידיד
    04/06/2013

שלום לך, שמחה בשבילך שחווית חוויה מענגת כל כך. אכן נשים גומרות גם מהנרתיק ולא רק מהדגדגן. על פי המחקרים רק חמישית מהנשים יכולות לגמור דרך הנרתיק. שפיכה נשית היא תופעה שנשים מזכירות אותה, הטענה היא שהיא נובעת מחיכוך בנקודת ג'י. לא כל אשה מסוגלת לזהות את נקודת ג'י מעבר לכך שקיימת מחלוקת בין החוקרים לגבי קיומה. מה שחשוב זה שמצאת עוד דרך להנאה ושהיא מספקת אותך. בהחלט ניתן להגיע לאורגזמה נרתיקית גם בחדירה. התנוחה בה תוכלי לשלוט על החדירה, עומקה ועוצמתה היא כשאת מעל בן זוגך. תנסי לנוע בכל מיני דרכים וזויות, בטוחה שתמצאי בשלב כלשהו את החיכוך בנקודה המתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו