חדירה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה ארוכה
    גלית
    20/03/2008

יש לי חבר מזה חמש שנים, לאחרונה, אנו שוכבים בתדירות פחותה עקב לחצים בעבודה ועייפות. אך כשאנו שוכבים הסקס נהיה בעל אופי יותר אגרסיבי עבורי, הוא משתמש בחומר למניעת שפיכה מהירה כך שהחדירה הינה ארוכה לעיתים עד כדי כאב, המין כולל כעת כל מיני קינקים שהם לא לטעמי, הוא מנסה כל הזמן למרות שאני נגד ולא מעוניינת בחדירה אנאלית והוא מודע לכך. אני יודעת שהוא צופה בסרטי פורנו וחוששת שהוא מושפע מהם. אני חוששת שאם אני לא אתן לו את מה שהוא רוצה הוא ילך לחפש סיפוק בחוץ ומצד שני חוששת שאם נדבר על הנושא ירד לו החשק המיני.
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדירה ארוכה

הוספת תגובה

• תעמדי על שלך סקס אמור לספק ולענג

/
    20/03/2008

אותך בדיוק כמו שזה אמור לספק אותו! אל תעשי טובות לא רוצה על תעשי,צריך אמון בין בני זוג לא הוא ולא את אמורים לפחד שאם לא תישכבו אחד אם השני אז תלכו ישר למקום אחר זה.דברי איתו על זה הוא לא יגלא שאת לא רוצה בטלפתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

אורית פס
    22/03/2008

מאיזו סיבה את חוששת כ"כ שירד לו החשק המיני ולא חוששת ששלך וודאי ירד כבר מזמן?משום שכפי שאת מתארת את הדברים את פשוט סובלת ולא מעיזה לדבר על כך-עצוב.
    את חייבת למצוא דרך לדבר עם חברך,וביחד למצוא דרכים מהנות ל-ש-נ-י-כ-ם.
    לא תצליחו לבד -שווה להיעזר באיש מקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו