טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן הזוג שלי בזמן האחרון לפחות שבועיים אם לא יותר, לא מגיע לאורגזמה. אנחנו שוכבים סביבות 4 פעמים בשבוע פלוס מינוס, כשאני במחזור אנחנו לא מקיימים יחסים, ו"ציפיתי" שכשכן נשכב, אז הוא יגמור ממש מהר, וזה ממש לא קרה, הוא החזיק מעמד אפילו חצי שעה! אז הוא גם לא גומר, ושאלתי אותו על זה הוא אמר שהוא פשוט "מחזיק את עצמו", כי אנחנו לא רוצים שיגמור בפנים, והוא רוצה שאהנה כמה שיותר...(: אבל הוא לא גומר בכלל, ולמיטב ידעתי, כי אנחנו כמעט כל יום ביחד, וגם שאלתי אותו על זה פעם, הוא לא מאונן. אבל מה שכן קורה שאחרי כמה דקות בזמן האקט, "הוא מתעייף"... הסבר? זה גם ככה די באמצע שאנחנו מפסיקים בגלל ש"הוא עייף" וגם הוא לא גומר ולמרות שדיברתי איתו זה מרגיש לי מוזר...
אציין שהוא בתקופה עמוסה ואומר לי שהוא לחוץ ועייף.
באמצע שנות ה20
תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העובדה שהוא בתקופה עמוסה יכולה להשפיע על כך שאינו גומר...נסו ותראו מה קורה כאשר משתחרר הלחץ,ואם אין הטבה כדאי לפנות לגורם מקצועי שיעזור להחזיר את המצב כפי שהיה -תפקוד תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד