מין בלי קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין בלי קונדום
    אנונימי
    05/06/2013

שלום.
    חברה שלי התחילה לקחת גלולות.
    שכבנו כמה פעמים בלי קונדום והרגשתי שאני קרוב תוך שניות ספורות.
    זה מוזר לי כי בסקס עם קונדום אני כמעט תמיד יכול לשלוט מתי אני גומר ויכול לקיים יחסי מין מעל שעתיים בלי לגמור. אני גם נהנה הרבה פחות עם קונדום.

יש הסבר לתופעה?

נ.ב. אני אף פעם לא גומר בפנים בלי קונדום. היא על גלולות. יש עדיין סיכוי שהיא תכנס להריון ממצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין בלי קונדום

הוספת תגובה

• מניסיוני

קרן
    06/06/2013

היי
    סקס עם קונדום זה כמו "לאכול ארטיק עם העטיפה"... מן הסתם אתה פחות נהנה, ולא מרגיש הרבה אז אתה לא מגורה ויכול להחזיק הרבה זמן, כשאתה בלי "העטיפה" אתה מרגיש הכל, אז זה רק נורמלי (:
    אולי תעשו פעם אחת יגמר מהר ובפעם הבאה יקח יותר זמן כי כבר תהייה רגיל לתחושה, בכל מקרה מהניסיון שלי בפעם השנייה זה פחות מהיר, ואפילו לוקח זמן.

ובקשר לעניין האחרון, אני והבן זוג שלי גם אני עם גלולות אבל הוא אף פעם לא גומר בפנים , לא נראה לי שאפשר להיכנס להריון ככה
    לי זה עוד לא קרה, וגם איתו וגם עם פרטנרים לפניו, פעלתי באותה השיטה, ועוד בלי ילדים. (-: אבל מה שכן מאוד מאוד מאוד חשוב שהחברה שלך תקפיד לקחת גלולה כל יום באותו הזמן, אם היא שוכחת או לא בטוחה אם לקחה או לא, בשביל השקט הנפשי עדיף להשתמש בקונדום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין בלי קונדום - תגובה

20/07/2013

הקונדום מפחית מאוד את התחושה ולכן מאט את הריגוש המיני והיכולת לגמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו