טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. חברה שלי התחילה לקחת גלולות. שכבנו כמה פעמים בלי קונדום והרגשתי שאני קרוב תוך שניות ספורות. זה מוזר לי כי בסקס עם קונדום אני כמעט תמיד יכול לשלוט מתי אני גומר ויכול לקיים יחסי מין מעל שעתיים בלי לגמור. אני גם נהנה הרבה פחות עם קונדום.
יש הסבר לתופעה?
נ.ב. אני אף פעם לא גומר בפנים בלי קונדום. היא על גלולות. יש עדיין סיכוי שהיא תכנס להריון ממצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי סקס עם קונדום זה כמו "לאכול ארטיק עם העטיפה"... מן הסתם אתה פחות נהנה, ולא מרגיש הרבה אז אתה לא מגורה ויכול להחזיק הרבה זמן, כשאתה בלי "העטיפה" אתה מרגיש הכל, אז זה רק נורמלי (: אולי תעשו פעם אחת יגמר מהר ובפעם הבאה יקח יותר זמן כי כבר תהייה רגיל לתחושה, בכל מקרה מהניסיון שלי בפעם השנייה זה פחות מהיר, ואפילו לוקח זמן.
ובקשר לעניין האחרון, אני והבן זוג שלי גם אני עם גלולות אבל הוא אף פעם לא גומר בפנים , לא נראה לי שאפשר להיכנס להריון ככה לי זה עוד לא קרה, וגם איתו וגם עם פרטנרים לפניו, פעלתי באותה השיטה, ועוד בלי ילדים. (-: אבל מה שכן מאוד מאוד מאוד חשוב שהחברה שלך תקפיד לקחת גלולה כל יום באותו הזמן, אם היא שוכחת או לא בטוחה אם לקחה או לא, בשביל השקט הנפשי עדיף להשתמש בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד