העבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העבר
    ד'
    19/05/2007

שלום
    אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, פשוט אני חייבת לשאול ולדעת.
    היה לי קשר עם בחור ומאוד אהבנו זו היתה אהבה ראשונה של שנינו. אבל הוא נגמר הייתי איתו מגיל 15.5 עד 17.5 ככה אבל לא שכבתי איתו, כל אחד מאיתנו המשיך בדרכו הוא כבר בן 22 אחרי צבא ויש לו חברה.
    אני הוא נשארנו ידידים טובים אבל הבעיה שכל פעם שאנחנו לבד הוא חייב לנשק אותי ולהגיד לי שאיתי הוא לא יכול לשלוט בעצמו והוא לא מבין למה, הוא אומר לי שהוא אוהב את חברה שלו אבל אני הבחורה היחידה שהוא לא יכול לעמוד בפנייה. זה תמיד היה ככה מאז שנפרדנו.
    אני לא יודעת למה זה וגם הוא לא יודע. אולי זה בגלל שלא שכבתי איתו אף פעם.
    אני לא יודעת, אם אתם יכולים לעזור או להפנות אותי למי שיכול.
    רק שזה ייגמר כי אני רותצה להישאר איתו ידידה אבל אם זה לא יפסיק זה לא יהיה טוב לשנינו.

תודה מראש
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העבר

הוספת תגובה

• קשר לא גמור

ד''ר חגית כהנא
    21/05/2007

נדמה לי שאתם משחקים בחתול ועכבר או אולי באש.
    לפני הרבה שנים האמנתי שיכול להיות קשר ידידותי בין גברים לנשים.
    מסתבר שקשר ידידותי נשמר כאשר לפחות לצד אחד יש גם משיכה מינית.
    העובדה שהקשר ביניכם עדין קיים כידידות אומר שיש איזשו קו מקשר.
    מה את היית רוצה מהקשר ומה הוא רוצה ממנו.
    אם את עדין מאוהבת והוא בקשר אחר ואינו מעונין עדיף שתנתקי את הקשר גם אם זה כואב ומצאי לך חבר אחר.
    אין ספק שזה מחמיא שאומרים לך שאי אפשר לעמוד בפניך אבל במקרה הזה אני מרגישה שיש כאן אחיזה שלך שאינה תורמת לך.
    אחרי שתבררי עם עצמך מה רגשותיך כלפיו נסי לברר איתו את רגשותיו כלפיך.
    אם הוא בשלו ועם חברתו, מצאי את את חבריך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההווה

ד'
    23/05/2007

שלום לך וחג שמח

קראתי את התשובה שלך אבל זה לא ככה. כי אני לא מרגישה כלפיו כלום, אנחנו פשוט מרגישים מאוד קרובים אחד לשני.
    הוא פשוט אומר תמיד שבפני כל בחורה הוא יכול לעמוד אבל לא בפניי. ואני לא יודעת למה זה. כאילו אתם לא יכולים לעזור במצב כזה לבחור? זו התנהגות נורמלית של גבר?
    למרות שיש לו חברה אחרת?

מחכה לתשובה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו