תחושה באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה באיבר המין
    אלי
    20/03/2008

אהלן,
    אני בן 23, ויש לי בעיה די מתסכלת... כאשר אני נמצא בסיטואציה אינטימית עם בת זוג אני מתקשה לשמור על זקפה, וממש וכמעט לא מצליח לגמור. זה כאילו שהתחושה מתעמעמת לכל אורך איבר המין, ואני פשוט מרגיש אותו כמו עוד איזה סוג של אצבע, בלי גירוי ממשי, ואז אני פשוט לא מצליח לשמור על זקפה. אני אפילו לא מדבר על יחסי מין מלאים עם קונדום, שם זה מגרה בערך כמו אצבע עטופה בגומי... בסופו של דבר הדרך היחידה שבה אני יכול לגמור זה עם שפשוף מסיבי של הפין עם היד (עם היד שלי יותר קל, אבל אפשרי גם של הבחורה- אפילו אני לא יכול להביא את עצמי לגמירה, יכול לקחת לי 5 דקות ויותר- לבחורה לוקח הרבה יותר)

באוננות אין לי שום בעיה, אני יכול להביא את עצמי לגירוי וגמירה לפי החלטה שלי וגם תוך פחות מדקה
    אני מניח שהבעיה פסיכולוגית... אבל אני לא יודע בוודאות, יש בכלל מצב של חוסר רגישות שם ?
    איך אפשר לטפל בזה ? יש משהו שיכול להגביר רגישות ? אולי טיפול אחר כלשהו ?

תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה באיבר המין

הוספת תגובה

• לאלי

אורית פס
    22/03/2008

אכן לא נראה שיש בעיה אורגנית[של הגוף] כלשהי,מאחר ואין שום קושי באוננות,
    האם מדובר בבת זוג קבועה או עם פרטנריות שונות?
    האם אתה נינוח באמת בסיטואציה,האם קיים אותו קושי בחדירה \מין אורלי \ועם היד?איך קל לך יותר?
    עליך לבקש מבת הזוג גרוי דומה למה שאתה רגיל לתת לעצמך באוננות משום שאתה זקוק לגרוי אינטנסיבי ובת הזוג לא יכולה לנחש זאת.
    התייעץ עם אורולוג או מטפל מיני בדבר שימוש בויאגרה ודומיו-מה שיעזור אולי לענין הזיקפה,
    האם בסיטואציה אתה נעזר בפנטזיות מיניות להגברת הריגוש? נסה
    חסר מידע לצורך אבחנה מדויקת,ובמידע שמסרת יש סתירות ,אם זה גורם למצוקה כדאי לך לפנות לטיפול מיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו