חוסר הנאה ממין ואוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר הנאה ממין ואוננות
    דוד
    21/06/2013

אני גבר בן 30. אני לא נהנה כ"כ ממין או מאוננות (וכך היה תמיד). יש לי יצר מין. אני יכול להתעורר מינית, לקבל זקפה, ויכול לאונן וגם לגמור, אבל כמעט שאניני נהנה מפעולת האוננות (או המין) עצמה. יש הנאה מסוימת בזמן הגמירה (אבל מועטה. זה לא מרגיש כמו שאנשים אחרים נראים כשהם גומרים)
    אני חושב שכתוצאה מכך גם פיתחתי בעיה של שפיכה מוקדמת, כי אני לא נהנה מהמין עצמו - ורוצה לגמור כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר הנאה ממין ואוננות

הוספת תגובה

• חוסר הנאה ממין ואוננות - תגובה

22/06/2013

אתה מתאר תפקוד מיני תקין - כולל חשק טוב, זקפה ושפיכה, אך קושי להנות מכל המכלול. אתה מקשר שפיכה מוקדמת לכך. לא ברור מה הביצה ומה התרנגולת וכן אלו טיפולים ניסית על מנת לבדוק ממה זה נובע.

ייתכן שזה חלק מתופעה רחבה יותר של קושי להנות (אנהדוניה).

בכל מקרה, לא נראה שהמקור רפואי, אלא רגשי ועל כן אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכו-סקסואלי (טיפול מיני) במסגרת מוסמכת. תוכל לגגל ולמצוא רשימת מרפאות באתר האיגוד הישראלי לטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו