אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    מיכל
    23/03/2008

אני בת 22 ואינני מצליחה לגמור מחדירה
    יש לי בם זוג קבוע שיש לי רגשות אליו הוא מאוד סבלני ואכפתי.כאשר אני מאוננת אני כן מצליחה לגמור מגירוי דגדגן.
    פעם אחת הצלחתי לגמור כאשר הוא עשה לי ביד בדגדגן.
    אנחנו יוצאים בערך 4 חודשים.
    אני רוצה שקשר זה יצליח מה עצה שתוכלו לתת לי בנושא?
    אולי לפמות למישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• מיכל

אבי
    23/03/2008

מיכל. רוב הבנות לא גומרות מחדירה. אני רק לא מבין למה כתבת "אני רוצה שהקשר הזה יצליח" ...הקשר שלכם בנוי רק על זה שתיהיה אורגזמה.?..אם זה בסיס הקשר אצלכם אתם בבעיה. יש המון דרכים לענג אחד את השני ואם לא מגיעים לאורגזמה מחדירה אז מגיעים אליה בדרכים אחרות..כפי שגם כתבת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיהי למעלה ובשליטה זה מאד יעזור לך

d
    23/03/2008

ליגמור יש בתנוחו כאלה גירוי מוגבר של נקודת הג'י בנרתיק ובדגדגן תיהי למעלה הכי טוב,תנוחה ספציפית שאני ממליץ עליה היא מיסיונרית הפוכה כאילו בדיוק כמו הגבר שהאישה בתפקיד הגבר והגבר בתפקיד האישה הוא שוכב על הגב אם רגליים מפוסקות ואת ניכנסת בין רגליו ודופקת אותו שמעתי לא קצת נשים שעשו את זה שאמרו שגמרו ככה תוך כמה דקות וחזק!.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין זה דבר שלומדים אותו.

יואל
    24/03/2008

זה קורה הרבה אצל נשים שלא קיימו יחסים עם גבר.

וחצי שנה זה הזמן שלוקח לבחורה להתחיל להרגע ולהנות.
    תתחילו מאיפה שזה עובד, משמע, מזה שהוא יביא לך ביד על הדגדגן, אחרי שתגמרי שהוא יכנס.
    יש סיכוי סביר שאת תגמרי איתו.

אם קורה שאת "מתייבשת" (מפחד או מעצם העובדה שגמרת) תשתמשו בחומר סיכה (נתן לקנות בבית מרקחת), כך שהכניסה שלו לא תכאיב לך.

תוך זמן קצר (מספר שבועות) תראי שאת גומרת איתו ואפילו יותר מפעם אחת.
    העניין הוא לדאוג אחד לשני, והשילוב יבוא בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל והאורגזמה

ד''ר חגית כהנא
    25/03/2008

את גומרת ממגע בדגדגן וזה נורמלי לחלוטין רב הנשים גומרות כך
    לשיפור פשוט תשתחררי תהני ותלמדו ביחד מה אתם אוהבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו