מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטיות מיןזיו22/07/2013
שלום יש לי סטיות מין שאני לא גאה בהן בכלל והייתי רוצה להבין אותן ואולי לקבל גם עזרה.
יש לי סטיה ממש רצינית לחזה. אין מצב שבחורה תעבור לידי ואני לא אבחן לה את החזה. ולעומק. וזה.ברור לי שהן מבינות - וזה לא נעים. לפעמים זה מרגיש לי כמו הצצה. לדוגמא היום באוטובוס עמדה לידי מישהי מהממת והיה לה חולצה מכופתרת ובין המרווחים ראו חזיה וחזה גדול בתוכו ופשוט הרגשתי לא נעים ומחורמן וכמובן שלא עלה בדעתי להסתובב ולהבין שאולי זה קצת לא בסדר?
חוץ מזה יש לי סטיות כמו לקרוא על בחורות שחוו הטרדה או אפילו אונס והתיאור שלהן לגבי איך נגעו להן בשדיים והתיאורים, ככל שהם עמוקים יותר מביאים אותי לסיפוק מיני, ואפילו לאחד גדול.
אני אוהב גם להכנס לצ'טים ולבקש מבנות לענות לי לתשובות שמספקות אותי מינית כמו אם הן אוננו למישהו והוא נגע להם בחזה תוך כדי או גמר להן בפרצוף, וכמובן גם אוהב פורנו, שגם שם יש כל מיני סטיות כמו כמה בחורות שכביכול "תופסות" בחור ומשפשפות לו עד שהוא גומר.
זה על קצה המזלג. יש עוד המון סטיות שידי קצרה מלרשום אבל הייתי רוצה לדעת ממה נובעת האובססיה הזאת לחזה והאם זה טבעי באיזושהיא דרך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטיות מין - תגובה
אורית פס25/07/2013לא ציינת את גילך ואני מהמרת שאתה בחור צעיר עם דחף מיני גבוה ובכך אים כלום רע,יחד עם זאת אתה מעיד שיש קושי לשלוט בנטיה לנעוץ מבטים שזה יכול להיחוות ע"י בחורות כהטרדה או חוסר נימוס במקרה הטוב,
כל עוד אתה לא מממש את הפנטזיות אל תיבהל מהתוכן שלהן,בדמיון מותר הכול ומה שחשוב זה להבין ולהצליח למתוח קו גבול בין עולם הדמיון לפנטזיה.
הגבול בין מה נורמטיבי ומה סוטה הוא יחסי ומשתנה מאדם לאדם.כל עוד אתה לא פוגע באחרים והדברים נעשים בהסכמה [כמו ענין הצ'טים] אתה בצד הבטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)