טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איבר מינו של בן זוגי נוטה בחדות שמאלה, שאלתי אותו על כך, משום שאני יודעת ורגילה שאיבר המין עומד ישר... הוא אמר שהוא התחיל לנגוע בעצמו בגיל מאוד צעיר ולא לכיוון למעלה לכן השרירים פנו הצידה, היה שם את היד לכיוון שמאל.... ואמר שזה אוליגם משהו גנטי
שאלתי אותו אם זה מפריע לו כי נראה שיש פעמים שתנוחות מסויימות פחות נוחות לו אמר שלא, אבל בפועל כן מרגיש לי ככה...
עצות? היה לי לא פשוט להעלות את הנושא לשיחה, אז להציע לו ללכת לרופא יכול בכלל היות קשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב לא פחות מהשאלה אם זה מפריע לו - האם זה מפריע לך? האם את חווה כאב או אי נוחות בחדירה? אם לא מפריע לאף אחד אז אני לא רואה שיש צורך להתערב,בכל מקרה אם רוצים לברר תקינות ...והשלכות של מבנה אנטומי שונה יש לפנות לאורולוג,מאחר והנושא כבר עלה ביניכם ודובר [וטוב שכך] אפשר בהזדמנות להמשיך את הנושא ולהעביר את המידע שביקור אחד אצל אורולוג יכול להועיל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד