טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחרונה יש לי בעיה ביחסים המיניים עם בן זוגי. אני לא גומרת. באופן כללי אני נהנית מהסקס אך ברגע אחד אני עוברת ממצב של הנאה למצב של גועל או דחייה. הבעיה הזו התחילה בעקבות ניסיון לאונס שעברתי לפני שנתיים. בהתחלה הכל טוב במיטה ואז אני מרגישה ברגע אחד שמה שנעשה מגעיל או דוחה ואני בבת אחת דוחפת את הבן זוג שלי או עוברת למחשבה סגנון- טוב ניתן לו לגמור. הבעיה הזו נמשכת כבר יותר משנתיים והיא פוגעת בזוגיות שלי ושל בן זוגי. אני מאוד אוהבת אותו ורואה כמה זה מתסכל את שנינו. חשוב לי לציין שלמרות זו אנו שוכבים בין פעמיים לשלוש בשבוע. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמר היקרה, אינני יודעת בת כמה את אבל עברת ניסיון אונס שהינה חוויה קשה ומשפילה ביותר. כל תקיפה גורמת לתחושת אין אונים וללא ספק כשמנסים לפגוע במקומות מוצפנים. נראה לי שלא עיבדת עדין את האירוע ההוא והוא מעיב על הזוגיות שלך. ניתן לפנות למרכז לנפגעות פגיעה מינית באזור מגורייך ולהיעזר בשירותיהם. חשוב גם לשתף את בן זוגך בתחושותייך ובזכרונות העולים לך כדי שיבין שתגובותיך שבודאי מעליבות אותו אינן קשורות אליו אלא לאירוע שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד