מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירי רצפת האגן-השהיית שפיכהאבי18/08/2013
למרות שלרוב אין לי בעייה של שפיכה מוקדמת ויחסי מין שלי דיי טובים ומספקים (עם השנים חל לשמחתי שיפור משמעותי בנושא ) אולם לעיתים במיוחד "במספר הראשון" השפיכה מוקדמת מדיי (ואז זה מתסכל..)והייתי רוצה ללמוד כל דרך לשפר עוד.
לאחרונה העמקתי בנושא שרירי רצפת האגן וחשיבותם לשיפור יחסי המין והאמת אני עדיין מבולבל ואודה מאוד להבהרה בנושא.
את התרגיל לחיזוק שרירי רצפת האגן (חיק ועוקץ לנושא שלנו) הבנתי כיצד לבצע (כיווץ ושחרור)ומדוע זה נדרש בכלל ולנושא יחסי המין בפרט.
אולם עדיין לא הצלחתי להבין כיצד זה בדיוק עוזר לי בנוגע להשהיית השפיכה בעת קיום יחסי מין.
בתחילה הבנתי שהדרך היא לכווץ את השרירים(כמו עצירת השתן) כאשר
אני מרגיש שהשפיכה עומדת להגיע(כמובן לא ממש כשהיא מגיעה שכן אז זא מאוחר מדיי...) אבל כשהמשכתי להעמיק בנושא הבנתי שדוקא כיווץ שרירי החיץ והעוקץ במהלך קיום יחסי המין עלול לזרז את השפיכה(עוזר "לסחוט" את האשכים) וכי בעצם אם רוצים להשהות את השפיכה צריך בעצם להרפות את שרירי החיץ והעוקץ(דהיינו כאילו רוצים שהשתן יזרום החוצה)
אז מה בעצם הוא הדבר הנכון לעשות ומתי בדיוק במהלך קיום יחסי המין? ואם נכון אכן שיש לשחרר/להרפות את השריר בעת קיום יחסי מין על מנת להשהות את השפיכה ,האם בכל זאת לחזק את השרירים באמצעות תרגילי הכיווץ והשחרור ככה במהלך היום ?
מודה מראש על תשובה שתבהיר לי ולאחרים נקודה זו
שנה טובה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי רצפת האגן-השהיית שפיכה - תגובה
אורית פס11/09/2013תרגול של כיווץ והרפית שרירי רצפת האגן ככה סתם במהלך היום עוזר לשמור על גמישותם של השרירים וחוזקם [גם אצל נשים חשובה המודעות לתרגול זה אצלן שרירים אלו נחלשים עם הגיל ולאחר לידות]
אך- לצורך השהית השפיכה בעת קיום יחסי מין יש צורך להרפות את השרירים ולא לכווצם משום שאם בשלב שלקראת האורגזמה ושפיכה יש עליה בטונוס השרירים והאשכים עולים כלפי מעלה הרי שנרצה את ההפך כדי לעכב שפיכה ואורגזמה ונעשה ה-ה-פ-ך ממה שמתרחש בגוף לקראת שפיכה ואורגזמה ולכן נרפה את השרירים ואף נגדיל לעשות וניתן קצת דחיפה פנימית החוצה [כמו כשמזרזים את הטלת השתן] ותנועה זו תעכב את השפיכה.
מקווה שהובנתי ועזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית-תודה רבה.
אבי12/09/2013אורית שלום,
אכן עשית לי סדר בדברים.המון תודה !
אני מניח שהרבה (כמו שקרה לי) התבלבלו ועשו את הפעולה ההפוכה
דהיינו על מנת להשהות את השפיכה כיווצו את שרירי רצפת האגן(כי זה מה שהאינסטיקט מורה לעשות,כאילו סוגרים את הברז...) אבל כעת אני מבין(בזכות תשובתך הברורה והמלומדת) שצריך לעשות בדיוק הפוך..
ברשותך שתי שאלות אחרונות להבנה סופית של הנושא:
1.בעת המשגל עצמו כאשר הגבר "מנענע" את האגן נכנס ויוצא מהאישה הנפלאה שאיתו,אני מבין שרצויי ללמוד "לנענע" את האגן ללא כיווץ שיריר רצפת האגן
שכן אוטומטית בעת "הנענוע" שרירי רצפת האגן מתכווצים ומשתחררים לסייע בנענוע.
אני מבין שכדאי לסגל וללמוד טכניקת נענוע ללא כיווץ שרירי רצפת האגן על מנת להאריך המשגל .הבנתי נכון?
2.ובכלל לאחר תשובתך זו,לנו הגברים חיזוק שרירי ריצפת האגן לא נועד לסייע לנו בהשהיית השפיכה? או שכן? הבנתי שאם השרירים חזקים וגוברת השליטה שלי בהם כך בשעת הצורך יש יכולת גבוה יותר להרפות אותם.הבנתי נכון?
שנה טובה (רציתי להגיד גם "גמר" חתימה טובה ,אולם בפורום זה לברכה זו עשוייה להיות אינטרפטצייה אחרת :-)
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)