מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עובר עליאורית3912/09/2013
אני בת 39 אמא ל2. גרושה מזה 14 שנה.
כל השנים אני בקשר עם הגרוש אך לא חי איתי בבית.
אני טורחת שיידע על מצבי...הזוגי וההתפתחויות...יש לי המון מחזרים ויש אומרים שאני נראית בת 20. אני לא מתלהבת מאף מחזר...אך "דואגת" שהגרוש יידע על כל אחד מהם בדרך עקיפה. בבקרו את הילדים הוא תמיד בודק לי את הנייד שלי ורואה את כל הההתכתבויות שלי עם מחזריי שהם לא הכי קלים לקריאה.
אני שונאת את הגרוש שנאה קשה על מה שעברתי איתו ועם הילדים ועל הפקרתו אותנו אך יחד עם זאת אוהבת אותו. אינני מבינה מדוע אני מתנהגת כך.
כל פעולה שעושה או כל קשר שלי עם מישהו אחר (ועד עכשיו בעצם נאמנה לו שנים), דואגת שיידע ושיקנא עד טירוף. מרגישה כמו משחק איתו ונהנית לראות כמה הוא סובל לשמוע על מחזריי. אולי זה נשמע לא שפוי...אבל כל מה שעברתי איתו גרם לי להגיע רק למשחקי קנאה וסבל. אני לא באמת מתכוונת להמשיך עם אף אדם לזוגיות רצינית, גם לא למצבים של דייטים או כל קשר אחר. איך אפשר לשנוא אדם עד מוות ובכל זאת לאהוב אותו ולרצות אותו? אני בקונפליקט פנימי עם עצמי...מאוד קשה לי ויחד עם זאת נהנית מסבלו.
הוא מבחינתו השבוע הבהיר שאינו יכול להיות עוד כלי שלי כדי להמשיך לרצות אותי בכל הפולישטיקים הללו...יש לציין שהוא נגמר מזה וזה מה שעושה לי טוב. כאילו שאני מביאה אותו לכניעה..אך יחד עם זאת משאירה אותו על אש קטנה על מנת שלא יעזוב את חיי בשקט שאז אין לי יותר כלום. גם הוצאת האנרגיות מבחינתי בכל הקשרים הטפשיים הללו מעייפים אותי שנים ואני מוצאת את עצמי חיה למען הקנאה של הגרוש.
מה עובר עליי?..מדוע אני עושה זאת? איך אני יכולה לשנות את המצב או להבין שזה לא בסדר מה שאני עושה...גם אם אני ממש שונאת אותו. אנא עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה....
מ4012/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לחכות חודש לתשובה...?
מ4030/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה ממיליצ'ר-תודה
מ4016/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עובר עלי - תגובה
נטע ידיד30/09/2013נשמע שהקשר ביניכם אינו בריא. עדיין לא נפרדת מהגרוש שלך באופן רגשי, זה לא בריא לא לך, לא עבורו ולא עבור הילדים. קנאה שעוברת את המידה יכולה להביא למצבים קשים ובלתי נשלטים, היא יכולה להביא לאסונות שבודאי אינך רוצה בהם. יש לך ילדים, את אשה בוגרת, ההתעסקות בקשר החולני עם הגרוש אינה מאפשרת פרידה נאותה ובסופו של דבר הסובלים העיקרים הם הילדים, הם חשים במסרים הכפולים למרות שנדמה לך שהם לא מודעים לכך. זה עלול לפגוע במצבם הרגשי בהווה ובעתיד ביכולת שלהם לבנות זוגיות בריאה. אני ממליצה לך לפנות לטיפול מקצועי בהקדם, על פי מה שאני קוראת תתקשי לערוך פרידה ואבל על מה שהיה או לא היה לבד. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עובר עלי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר03/10/2013סמדר שלום, אכן מצב לא קל שהפסיכולוגיה הייתה מגדיה כ: "פולי א-דה" (מצרפתית)
מכל מקום אין אנו עוסקים בצרפתית אלא בנפש האדם. בשביל ליצור קשר צריך לפרק קשר! בשביל להתחתן, צריך להתגרש!! זה שהתגרשת ברבנות, זה לא אומר שאת גרושה! את עדיין נשואה לגרושך ומצב זה משראיר אותך במצוקה רגשית קשה מאוד שפוסלת כל קשר אחר. תראי איזה כוח את נותנת לבעלך/גרושך!! כל חייך נסובים סביבו!!
מילא את סובלת....אבל איזו דוגמה את נותנת לילדים???!!! זה מודל לנשיות? זה מודל לאישיות? זה מודל לזוגיות? זה מודל להתנהגות?
מדוע את מבטלת את עצמך??!! מוציאה לעצמך שתי עניים, כדי להוציא לו עין?!!
פני לייעוץ ועזרה מקצועית עדי שלא תאבדי את חייך בגילך!!!
ויפה שעה אחת קודם!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)