טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני נשואה +2 בת 38 הפעם האחרונה שקיימתי עם בעלי יחסי מין היה שנה שעברה 10/2012 ומאז הוא דוחה אותי אפילו נפרדנו בשינת לילה . אני טיפוס שאוהב יחסי מין מאוד מצאתי לעצמי שיטה שאני מאוננת ומפנטזת לבד ואני נהנית מאוד מזה אבל הבעיה שלא תמיד נוח לי עם העניין הזה כי לפעמים זה גורם לי לכאבים אבל מצד שני אם אני לא עושה אני מרגישה שהגוף שלי עייף ואחרי שאני מאוננת הגוף נרגע . אני לא מקבלת יותר מחזור (לקחתי 3 פעמים את הזריקה של סיאנה אבל הפסקתי לקחת) לקחתי חודש 9 + 12 +3 הפסקתי כי ראיתי שאני לא מקיימת יחסים אז למה סתם לקחת . 1) האם אוננות יכולה להזיק למערכת הגוף שלי לעתיד ? 2) אם יבוא יום ואחזור לקיים עם בעלי יחסים האם יהיה לי קושי להגיע לאורגזמה ולהנות בגלל שהיתי מאוננת ? 3) האם יש קשר לעייפות הגוף ולאי קיום יחסי מין ? 4) האם אי קבלת מחזור בגילי תגרום לאיזה שהם בעיות במערכת ? אודה לכם אם תענו על כל שאלותיי כי הנני חוששת מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד