אין חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חשק
    אליסיה
    21/05/2007

אני נמצאת לבד כבר שנה וחצי
    בשנה וחצי הזאת הייתי עם כמה גברים רק לאינטרס מיני
    כשהייתי נמצאת באמצע כבר היה יורד לי החשק
    ולא רציתי לשכב איתם.
    כרגע אין לי חשק בכלל לסקס וזה די מדאיג אותי
    ויחד עם זה אני לא נדלקת על אף אחד ולא בא לי על אף אחד
    ובגלל זה אני גם לא מצליחה להיות בקשר גם בשביל סקס וגם בשביל יחסים לטווך ארוך

אני צעירה ונראת טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חשק

הוספת תגובה

• יורד באמצע

ד''ר חגית כהנא
    21/05/2007

את מדברת על כך שכשקיימת יחסים לצורך אינטרס מיני בלבד "ירד לך באמצע"
    ירד לך באמצע כיון שהגוף שלך אותת לך להפסיק לקיים יחסים נטולי משמעות כיון שהם לא עושים לך טוב ולכן לא יכולת לגמור.
    יש תקופות בחיים שלא בא על סקס וזה נורמלי לחלוטין במיוחד אם אין בן זוג שמעורר את העיניין.
    לחץ לא מביא לא אורגזמה ולא בן זוג.
    לכן עצתי לך, תרגיעי.
    נסי לעשות דברים שמענינים אותך להיות בחברה שנעימה לך ואז אני מניחה קשר כזה או אחר יגיע ויתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאליסיה בנושא חוסר חשק המיני

יוסי
    23/05/2007

להרגע ולעשות דברים מעניינים ולהיות בחברה נעימה זה תמיד מצויין בכל מצב!
    אך לא ברור אם זה יכול לפתור את בעיית חוסר החשק המיני / קרירות מינית.
    שמעתי על משקה נפלא שהגיע: דוריאן פיוז'ן - משקה האלים, אשר מורכב מפרי הדוריאן ופירות אקזוטיים נוספים ולתערובת הזו יש עוצמות מדהימות:
    משפר את מצב הרוח, נותן הרגשת רוגע ושלווה, מעורר תאווה מינית אצל גברים ונשים ובעל תכונות טרמוגניות בהעלאת טמפ' הגוף, טעמו נפלא וכמוכן נותן עוצמה בגלל המרכיבים שיש בו. כדאי לשתות קר (עם או בלי קרח), לבריאות! ושנשמע רק בשורות טובות.

התלהבתי מאוד מהפורום שלכם. הוא יעיל מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על "מעוררי" תאווה מינית...

24/05/2007

תודה ליוסי על הפרגון, ואני מקווה שלא ניתן מטעמי שיווק. בנקודה זו אני מביא דיעה מקצועית-רפואית לגבי תוספים טבעיים (או לא טבעיים).

צריך לזכור כלל, לא כל מה שטבעי בריא, ולא כל מה שבריא טבעי!

איני רוצה להכליל, אך ברובם המוחץ של המקרים, חומרים אלו עושים נפלאות .... בעיקר ליצרנים. חזוקית, סיפוקית, ליטופית, ויריל-ליידי ודומיהם – הם תוספי מזון שאין שום הוכחה מדעית-רפואית ליעילותן. מדובר בשרלטנות לשמה ואני מנסח דברי בעדינות. במחקרים שכן נעשו, פעולתם לא הוכחה כיותר טובה מאפקט פסיכולוגי (פלסבו), אשר עשוי להגיע לכ- 40 אחוז. נתקלתי במטופלים שהטיפול בחומרים אלו נכשל ורק אז הגיעו לאבחון וקבלת טיפול מקצועי. ברור שהם לא התלוננו בשל רצונם לשמור על פרטיות, לאור הסיבה הדיסקרטית בעטייה נטלו את אותם חומרים. על כך בונים היצרנים ולכן השוק מוצף בכל כך הרבה חומרים והבטחות שווא.כלומר, פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים...

הפרסום כאילו משרד הבריאות מאשר מתן חומרים אלו משלה ומטעה – משרד הבריאות מאשר שהשימוש בחומר אינו מזיק, אך עם זאת זה לא אישור לכך שהחומר יעיל להתוויה לגביה מתיימר היצרן לשווקו. למרבה הצער, בארצנו אין כל אכיפה של טיפולים המתיימרים להיות רפואיים, ועובדה זו נובעת ממחסור תקציבי במשרד הבריאות לצורכי אכיפה.

בקשר לבעיות חשק - פרט לטסטוסטרון וחלופותיו - אין הוכחות למשפרי חשק אחרים. גם לא דוריאן, פסיפלורה, (= פרי התאווה) וכד'. אפשר לנסות משקה דוריאן או קרני עז טחונות בדבש סיבירי, אבל בשביל הכיף בלבד. אין לזה סגולות ריפוי כלשהן. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה אורך רוח

aviv
    24/05/2007

אני משוכנע שעם סבלנות מספקת ניתן להשיב את העונג והאושר
    אז צרי קשר ונדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו