אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה
    עדי
    26/09/2013

שלום,
    אני בת 20 וחבר שלי בן 22. אנחנו ביחד כ10 חודשים, מתוכם אנחנו מנסים לקיים יחסי מין במשך 8 חודשים. הוא החבר הראשון שלי, לפניו-עד גיל 20, לא שכבתי או הייתי עם אף אחד. הוא לעומת זאת היה עם שתי בנות זוג לאורך שנים וקיים יחסי מין באופן רגיל ללא בעיות.
    הבעיה שלנו..
    היא שאנחנו לא מצליחים לבצע חדירה. בכל פעם שאנחנו מגיעים לשלב הזה במיטה, זה מאוד כואב לי כשהוא מנסה להכניס את איבר המין שלו לשלי. זה כואב ברמה בלתי נסבלת, ומוציא לי לעיתים את החשק להמשיך ביחסי המין.
    אז התחלנו ל"התמזמז" כבר מזמן ואני מצליחה להגיע לאורגזמה מחיכוך והוא גם מצליח להגיע לאורגזמה ללא שום בעיה בעזרת אוננות, מעליי...

אין לנו שום בעיה של משיכה אחד כלפיי השני, שנינו מושכים אחד את השני ויודעים איך להדליק אחד את השני, עד רגע הנסיון לחדירה אני מודלקת ורוצה את זה וכשזה מגיע ומתחיל לכאוב לי, יוצא לי החשק ואני נרתעת.

בתחילה הבעיה היתה יותר חמורה, כלומר עצם המגע של איבר המין שלו באזור החדירה מאוד כאב לי כשהיום הבעיה יותר מזערית, הוא מצליח לבצע חדירה חלקית של כמה סנטימטרים.

אשמח לדעת מה הבעיה לדעתכם ואם יש עוד פרטים שאני צריכה לספר על מנת להבין את הבעיה, אוסיף על פי הדרישה. אני מאמינה שהבעיה היא אצלי משום שבן זוגי כבר קיים יחסי מין תקינים ללא כל בעיה.
    חשוב לי לציין שאני לא חולה חס וחלילה בשום מחלה הידועה לי, המחזור שלי תקין המון שנים, אני לא צורכת גלולות או כל תרופה אחרת ומרגישה בריאה, עם חשק מיני תקין.

תודה מראש,
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה - תגובה

נטע ידיד
    30/09/2013

כאשר יש כאבים בשמן חדירה הם יכולים לנבוע מאחת משתי תופעות: וגינסמוס או וסטיליבוס. על פי מה שאת מתארת נשמע שיש לך בעיה של וגיניסמוס - פחד מחדירה שגורם להתכווצות פי הנרתיק ואטימותו בזמן חדירה. כדי להיות בטוחה מה הבעיה עליך לפנות לבדיקה גניקולוגית , רצוי אצל רופא מומחה בתחום הטיפול המיני או התמחות ספציפית בכאבים ודלקות בנרתיק. בשני המקרים ניתן לטפל לשם כך שאני ממליצה לך לפנות לאחת מהמרפאות לטיפול מיני או לרופא מומחה בתחום הטיפול המיני, שם יערכו לך או יפנו אותך לבדיקה רפואית ויוכלו להמשיך ולטפל בך בהתאם לבעיה שאותרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרכים לטיפול

עדי
    04/10/2013

היי,
    קודם כל תודה רבה על התשובה.
    דבר נוסף, על המונח הראשון שציינת (וגינסמוס) מצאתי מידע באינטרנט אך על המונח השני (וסטיליבוס) לא מצאתי מידע ואינני יודעת כלל מה הוא אומר אז ראשית אשמח לדעת מה זו הבעיה הזו.
    בנוסף, ציינת שיש דרכים לטיפול בשני המקרים, מאוד מביך אותי ללכת פיזית אל מומחים מהסוג שציינת, בנוסף אני חיילת וזה טיפה מסובך.
    אני אשמח מאוד אם תוכלי בבקשה לספר לי בקצרה לי על אילו דרכים אפשריות המומחים הנ'ל ימליצו לי, זה יעזור לי בקבלת ההחלטה של מה לעשות. כוונתי שלדוגמא אם מדובר בטיפול שכרוך בצריכת כדורים או אם יש טיפולים אחרים או שמא אני כלל לא בכיוון אז בקיצור אשמח לשמוע ממך ראשית את המידע שאת מכירה. אציין שאין לי שום מושג בעניין.

תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרכים לטיפול - תגובה

נטע ידיד
    05/10/2013

המונח השני הוא וסיליבוס - כאבים באזור הנרתיק. לא ברורה בודאות הסיבה לכך אבל בשטח הרופא מזהה נקודות צורבות בכניסה לנרתיק. הטיפול הוא ע"י משחה מיוחדת שלא כל רופא יכול לדעת ולתת. וגניסמוס זו תופעה בה הנרתיק ננעל כאשר משהו אמור לחדור פנימה לנרתיק - פין או בדיקה גנקולוגית. הטיפול פה הוא פסיכולוגי בלבד.
    ישנם מטפלים מיניים בצבא פעמים רבות מופיע שלט במרפאות על כך, חשוב שתפני לבדיקה למרות הבושה, חבל שתסבלי. את שתי הבעיות ניתן לפתור בעזרת מומחים.
    בכל מקרה אני ממליצה כרגע לקיים יחסי מין ללא חדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו