טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי שלום , אני בת 20 וטרם קיימתי יחסי מין , היו לי הרבה בני זוג זמניים שהייתי מוכנה לעשות איתם הכל למעט חדירה , ותמיד חשבתי שהבעיה היא שהם זמניים ובגלל זה אני לא רוצה ( למעט העובדה שזה כואב ר-צ-ח) כעת יש לי בן זוג בטווח הארוך0 קרוב ל 9 חודשים) ויש לנו קשר נהדר , העניין שאני עדיין לא רוצה לשכב איתו. אני לפעמים חושבת שזה אולי מחוסר משיכה מינית אליו , אבל האמת היא שפשוט לא בא לי סקס בכללי עם אף אחד... אני מסתפקת בשאר הדברים שאפשר לעשות בלי חדירה ואני מרגישה עם זה בסדר. מתי כן יבוא לי? ואיך יודעים שכן אפשר להתחיל? אולי אני סתם מפחדת מהכאב של זה ובגלל זה לא רוצה להתנסות לא כי אני לא מוכנה יש לי אחות בת27 שעדיין לא שכבה עם אף גבר ואני מאוד חוששת להיות כמוהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
החשש מכאב בזמן חדירה בהחלט יכול לגרום למניעה מקיום יחסי מין ולתחושה שאלא רוצים את זה. אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני. מאחר וגם אחותך נמצאת במצב דומה אני משערת שהחשש נובע מאי אלו מסרים גלויים וסמויים שהוחדרו לכן באופן לא מודע ע"י הסביבה הקרובה לאורך השנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד