שפיכה מעוכבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מעוכבת
    בדוי ללללל
    04/10/2013

שלום ,
    יש לי בעייה בשפיכה מעוכבת - הכוונה שבחדירה לא מצליח לגמור , במצב של חיכוך במזרן מצליח לגמור , הבנתי שזה נקרא קרי לילה , עכשיו רציתי לשאול אני ואשתי רוצים להביא ילד אנחנו לא צעירים כ"כ , ולפי מה שאנחנו יודעים ושומעים טיפול בשפיכה מעוכבת יכול לקחת הרבה זמן , ולפי הבנתי זה כנראה בעיית הרגל , מה האלטרנטיבות שיש להביא ילד במצב הזה ??.

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מעוכבת

הוספת תגובה

• שפיכה מעוכבת - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    05/10/2013

מעבר לטיפול שלא בהכרח אמור להיות ארוך....כל מקרה לגופו. ניתן לאונן ולססות לגמור לתוך כלי. אז לוקחים מזרק שואבים את הזרע ומזריקים אותו לתוך הנרתיק ....כמובן שיש לעשות זאת ביום הביוץ.
    אין מניעה לעשות את שניהם...אחד לא סותר את השני!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה

בדוי לללל
    05/10/2013

אני ניסיתי לאונן לתוך כוס ולא הצלחתי ממש התיאשתי ניסיתי כמה פעמים ופשוט לא יוצא כלום , מה כן אפשר לעשות ? יש לזה טיפול תרופתי שיכול לעזור לשפוך ??

תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו