בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    מיקי
    06/10/2013

שלום שמי מיקי
    אני נשוי מזה חצי שנה, ואני מאוד אוהב את אישתי וכיף לי איתה.

הבעיה מתחילה כשאנחנו עושים סקס, עולות לי כל מיני פנטזיות שאני כאילו עושה סקס עם מישהי אחרת כל פעם (לא בהכרח מישהי שהייתי איתה פעם)- העניין הוא שהמחשבות הן מה שיוצרות אצלי את הגירוי בזמן בסקס וזו סוג של "פנטזיית בגידה" כזו, במקביל אני חושב גם לפעמים שאשתי עושה סקס עם גבר אחר וזה גם עוזר לי להתגרות, העניין המרכזי הוא פנטזיית הבגידה ולא משנה איזה צד עושה את זה. אני לעולם לא אבגוד וזה מאוד מפריע לי שאני לא מצליח לעצור את המחשבות כדי להתגרות, ניסיתי מספר פעמים ללא הצלחה.

בנוסף, כשאני מאונן אני תמיד מחפש סרטי בגידה או מפנטז על נשים אחרות.
    חשוב לציין כי זה תמיד היה קורה לי גם במערכות יחסים קודמות שהיו לי על אף שנמשכתי לבנות זוגותיי.

השאלות שלי הן :
    האם זו בעיה שצריך לטפל ?
    איך מטפלים בה ?
    על מה היא מעידה ?
    האם פנטזיה היא סוג של בגידה בבן הזוג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• למה מדלגים על שאלות של שהועלו פה ?

מיקי
    10/10/2013

???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורית פס

מיקי
    14/10/2013

שלום מיקי
    סליחה שנעדרתי זה זמן מה,גם חופשה וגם בעיות מחשב וכעת עונה מהאייפון ומקוה שילך לי.
    מסכימה עם הקולגה שלי עידן בענין פנטזיות מיניות שזה לא ידאיג אותך זה בראש והבעיה היא במימוש,יתכן שגם אשתך מפנטזת וזה עוזר לה לעורר בעצמה תשוקה מינית.
    יש תאוריות המסבירות שפנטזיה חוזרת יתכן וקשורה לגרוי המיני הראשון שהתעורר בנו אי שם בעבר,זה לא רציונלי וזה לא נשלט ואין טעם להיאבק בכך.
    בכל מקרה אפשר לנסות לעבוד על ״סרטים״ חדשים. אך יש להשקיע בכך סבלנות והתמדה. אני לא רואה בכך טעם.
    אם ממש ימשיך להציק אז כמובן יש אופציה לדבר על כך בטיפול ולהבין את ענין האשמה סביב הנאה מינית שאולי משחקת אצלך תפקיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/10/2013

בראש מותר הכל! שזה לא יפחיד אותך!!! כל עוד זה בראש זה טבעי ולגיטימי.....
    יש שתי הסתייגויות:
    1)אם זו הדרך היחידה שאתה מסוגל לקיים יחסי מין.....בעיה.
    2)אם תעביר את הפנטזיה למציאות.....

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו