מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב!מירב28/03/2008
שלום,אני חדשה בעניין קיום היחסים וכעת אני מקיימת יחסים סדירים עם בן זוגי.
בזמן האחרון שאנחנו שוכבים הוא גומר מהר ותמיד אינו יודע למה.
הוא טוען שאני זאתי שמושכת אותו שגורמת לו לגמור מהר וזה נראה לי חירטוט לא קטן.ובגלל שהוא גומר מהר אני לא מסופקת מספיק.הייתי רוצה לדעת מה הסיבה.
ולמה עם קונדום יותר כואב לי מאשר בלי...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוף
מירב29/03/2008איך זה שלא עונים לי כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירב
רועי סטודנט2630/03/2008לפני שניגשים לטפל בבעיה כזאת בתרופות אני ממליץ על אימונים משותפים.
חברך צריך להתחיל לאונן יותר וכשאת איתו את צריכה לאונן בשבילו .
תעשו יותר משחקים מקדימים תגמרו כל אחד לפחות פעם אחת לפני שאתם עוברים למין וגינאלי כלומר יותר אוננות יותר מין אוראלי ואחרי זמן קצר הוא יתרגל אלייך זה בטוח וגם השפיכה בפעם השנייה תיהיה איטית יותר מהראשונה גם זה בטוח.
ת ה נ ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעת לעבוד בשניים
justme2enjoy30/03/2008היי מירב,
עזבי אותך מכל השטויות שלו, יכול להיות שהוא גומר מהר וזו לא צריכה להיות בעיה היות וניתן לטפל בזה, ניתן בהחלט להגדיש זמן רב יותר למשחק המקדים, להתעמק בך ורק אז להתמקד בו,
זה החלק הקל בכל הסיפור.
זה שאת לא מסופקת זה כבר סיפור אחר,
יש לי כמה רעיונות על מנת לעזור לך להגיע לסיפוק בעזרתו ואיך לגרום לו לענג אותך,
תכתי אליי ל:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
02/04/2008מירב את מתארת שפיכה מהירה אצל חברך.
זו אחת הבעיות הנפוצות אצל גברים - כמעט שליש מהם אינם שולטים על עיתוי השפיכה והיא מופיעה מהר מכפי שהם חפצים.
השתמשי במנוע החיפוש של הפורום ותמצאי על כך המון מידע. אם ישארו לך שאלות לאחר עיון במגוון התשובות, אל תהססי לשאול כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושב על עצמו
ראובן08/04/2008לא עושים משחק מקדים רק בום אוי הוא גומר מהר כי לא איכפת לא שתהני אפשר מישחק מקדים לפני שאת גומרת שיכנס ותגמרו יחד עם הוא גומר מהר שירד לך עד שתגמרי לא צריך להיות אנוכי רק להכניס ולעשות פיפי שילקקק ימצוץ שתגמרי גם ותהני כמוהו אם איכפת לו או שהוא מאונן הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)