כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    דנית
    10/10/2013

שלום.
    יש לי בעיה:
    אני בת 20 ועד לפני חודשיים וחצי הייתי בתולה. עשיתי את זה עם חבר שלי המון פעמים מא, רק הבעיה היא שאף פעם לא נהנתי מזה. תמיד זה כואב לי.
    כשהוא יורד לי זה לא כיף. כשהוא נוגע באזור זה דיי כואב בצורה מעצבנת. אני פשוט לא נהנת מכלום ולא נרטבת. וכשיש חדירה מלאה זה פשוט כואב כל הזמן..
    חשוב לצייןמשבמשך 4 חודשים נסינו לעשות את זה, עד שהצלחנו לבצע חדירה מלאה( או במילים אחרות לבתול אותי) . הכאב היה בלתי נסבל בכל ה4 חודשים האלה
    וכן, אני מאוד אוהבת את חבר שלי, כרגע אני בצבא ואין מענה לדברים האלה
    תוכלו לנסות לעזור ולהגיד לי במה מדובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

21/10/2013

אם כל פעם זה כואב לך ייתכן ומדובר בוגיניזמוס, כלומר התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק. בייחוד לאור העובדה שהיית בתולה קודם. הצעד הראשון הוא להמנע מחדירה ולמצוא את כל הדברים האחרים שגורמים לך הנאה, שכן הסיבה לכך שאתם נפגשים במיטה היא לעינוג הדדי. לא נראה שזה הדדי כרגע. החשש שלך מהכאב ("הנבואה שמגשימה את עצמה") גורם לחרדה, שאף היא מחריפה את הכיווץ, מפחיתה את ההנאה ומונעת את הסיכוך - ממש כמו שאת מתארת.
    כדאי שתגשי לטיפול (עדיף עם בן זוגך), שכן ניתן לשבור את המעגל. יש רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני. גגלו. בינתיים - כמו שאמרתי - להמנע לחלוטין מדברים מכאיבים. להתמקד בדברים מענגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו