קשר בין בת 48 רווקה לבן 53 גרוש +

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר בין בת 48 רווקה לבן 53 גרוש +
    רביד
    12/10/2013

אני בת 48, התחלתי לצאת לפני כשבועיים עם גבר בן 53 ,גרוש + (אני רווקה ללא ).
    האיש לא ממש נראה לטעמי אבל נראה איש נחמד ,מעניין ,שונה לגמרי ממה שהכרתי עד כה מבחינת המנטליות ,הרקע וכו' .
    אני לא כל כך נמשכת אליו חיצונית וזה די מפריע לי .בנוסף ,אני עוד לא ממש מרגישה את נשמתו (למרות נדיבותו כלפיי ).משהו עדיין לא נוגע שם ,ומאוד לא מרגיש התלהבות מבחינתי ,והשאלה היא כמה זמן לחכות . במהלך השבועיים היו בינינו יחסים מיניים אך לא מלאים (הוא טרם חדר ).לו זה נראה מוזר ,לי זה טבעי .אני סובלת מכאבים בד"כ ולא מרגישה מאוד מגורה ממנו .אני גם לא אוהבת את העובדה שהוא כל הזמן עם הידיים עליי (למרות מגעו וחיבוקו הנעימים -אני פשוט צריכה לפעמים את הספייס ,שישכב לידי ולא יגע ). אני בהרגשה שהוא כל הזמן צריך לגעת בי .אתמול למשל הייתי ביומו הראשון של המחזור ,והדבר האחרון שהתאים לי זה שיגעו בי .הוא לא היה מוכן לקבל את זה ואמר לי שהוא מוכן להתחשב בי בכל דבר למעט סקס וכל הקשור בו וכשאנחנו שוכבים ביחד במיטה אין כזה דבר "להתרחק". כמה זמן עליי לחכות אם בכלל עד שאראה שינוי מצידי ? אציין עוד משהו :היום שמעתי ממנו שאני אמנם יפה , חכמה ,כייפית וכו' -אבל אני גם אובייקט מיני .איך לקחת משפט מסוג זה ?באותו רגע שמחתי שאני מושכת ,ברגעים אלה לא ממש .
    ועוד משהו ,שנינו אנשים בוגרים שלפעמים מדברים שטויות .עד כמה להתייחס לכל מילה שנאמרת ,ומתי לדעת "להחליק"..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לקודם

רביד
    12/10/2013

שנינו כבר ילדים גדולים לא ממהרים להיפתח ולא ממהרים להתאהב .אני רגילה ללבד ,הוא בכל כמה חודשים מוצא לעצמו מישהי כדי לא להיות לבד (בכל זאת היה נשוי כמה שנים ).למהר לחתוך כמו שאני רגילה ?להישאר ? לתת צ'אנס למי שכרגע איני מאוהבת בו וקצת נרתעת ממנו חיצונית ? אומרים שהמשיכה תגיע עם הזמן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו