סרטי פורנו בזטגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטי פורנו בזטגיות
    מיכל
    04/11/2013

אז ככה..אני בת 34 נשואה לגבר מדהים. יש ביננו המון אהבה משיכה מינית...לפני מס ימים התעסקתי עם הפון שלו וראיתי בהסטוריה שלו שהו נכנס לאתרי פורנו...אני מאד נפגעתי. ואני ובעלי אנשים די שמרניים בעניין הזה של הסקס..אנחנו לא דתיים אך עם זאת אנחנו לא צופים בסרטי פורנו כי לדעתנו זה יותר פנטזה פחות מציאות וכן יכול לפגוע בקשר שלנו אציין שמס פעמים במהלך הזוגיות שלנו דווקא כן הצעתי לו שאולינצפה ביחד אך הוא אמר שהוא לא מסוגל לקבל את העובדה שאפנטז על גבר אחר.מרגישה די מרומה בעניין הזה כי אני מבינה שזה כן מושך אותו ומעניין אותו..ניהלתי איתו בעדינות שיחה והוא מכחיש ונשבע שלא נכנס לאתרים האלו ואין לו מושג על מה אני מדברת..בכל אופן אני די פגועה שמא בי משהו לא בסדר או שאולי אני לא מספיק מושכת אותו....האם זה נורמלי לצפות בסרטי פורנו בהיותך נמצא בזוגיות? דבר נוסף אציין אנחנו עושים סקס בדכ 3 פעמים בשבוע..היות ועובדים מאד קשה מבחינת שעות עבודה הוא מגיע די מאוחר. הבטחון העצמי שלי קצת ירד אחרי שראיתי את אותם אתרי פורנו ומאז אני לא מפסיקה לחשוב על זה ..וזה גורם למתיחות רבה ביננו הכי מעצבן שהוא לא מודה כי ככה אין דרך לפתור זאת מבחינתו לא היו דברים מעולם.
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטי פורנו בזטגיות

הוספת תגובה

• סרטי פורנו בזטגיות - תגובה

נטע ידיד
    06/11/2013

שלום מיכל,
    אני מבינה שאת מאד נסערת כי הופר ביניכם הסכם שלא ברור אם אכן מראש הוא היה הסכם מוסכם או שהיה פה רצון של אחד הצדדים לרצות את האחר, בכל מקרה אם בחשיבה שלך צפיה בפורנו היא כמעט כמו בגידה אזי יהיה לו מאד קשה להודות בזה. לידיעה כללית פורנו אינו משקף מציאות. לפורנו מטרה אחת לעורר גירוי מיני. יש כאלה שמתגרים מפורנו וכאלה שלא. הפורנו יכול לשמש כתבלין מצויין לפני קיום יחסי מין ואם מתיחסים אליו ככזה הוא מפסיק להוות מטרד. הפורנו בעיתי כשמתמכרים לו, לא נראה לי שבעלך נמצא במקום הזה. יש מי שמשתמש בדמיון כדי להתגרות ויש מי שלפעמים צופה בפורנו. האם לא קרה לך שקראת ספר רומנטי או שראית סרט רומנטי ומשהו שם עורר בך גירוי מיני ובעקבות זה רצית לקיים יחסי מין? האם זו בגידה?
    בעלך מקיים יחסי מין אתך ולא עם השחקנית בסרט וזה מה שחשוב. זה אומר שהוא רוצה אותך. אם אתם מקימים יחסי מין 3 פעמים בשבוע שזה בעולמנו המוטרף נחשב לתדירות יפה, הוא אולי זקוק לעיתים לצפיה בפורנו כדי להתגרות מראש כי הוא עייף מאד וזה מה שמצליח לעורר אותו במצב הזה, האם באמת זה כזה נורא?
    אני חושבת שהחוויה שלו שאת בולשת אחריו קשה, יוצרת חוסר אמון ביניכם ופוגעת באמון שביניכם. אולי הגיע הרגע להפסיק לבקר ולדבר בפתיחות על המין ביניכם. מה מתאים לכם, ממה מתגרים ולתת לעצמכם את החירות להנות גם מצפייה בפורנו ביחד או לבד כעוד דרך לגירוי בכדי שהסקס יהפוך למענין יותר ויחרוג מהשגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו