לא מצליח לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לגמור
    מיכל
    05/11/2013

היי אני ובעלי נשואים 5 שנים מאד אוהבים ונמשכים אחד לשניה. הבעיה היא שלפעמים הוא לא מצליח לגמור כשאנחנו מקיימים יחסי מין ואז הוא מבקש ממני לעשות לו ביד ..יכול להיות שהוא לא נמשך אליי? או שאולי אין מספיק חיכוך? וזה קורה המון פעמים ...אני ממש לא יודעת מה לעשות אני פשוט מרגישה שהוא מתאמ.ץ לגמור תוך כדי משנה תנוחות ומנסה אך זה לא מצליח לו עושה שרושם שהוא לא ככ מרגיש אותי. וזה ממש מתסכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לגמור

הוספת תגובה

• לא מצליח לגמור - תגובה

נטע ידיד
    06/11/2013

שלום מיכל, לבעלך יש תופעה מוכרת שנקראת שפיכה מעוכבת. היא אינה קשורה לאהבה שלו אליך היא קשורה לבעיה אחרת שלו שיש לבדוק אותה. השאלה היא האם זה מפריע לו? לך? או לשניכם? אם זה לא מפריע לו אז בעצם למה זה חשוב.
    מה שחשוב בסקס זו הדרך ולא הסוף שלה. הדגש הוא עד כמה אתם נהנים לגעת אחד בשני. את אומרת שלפעמים הוא כן גומר, צריך לבדוק מתי זה קורה והאם זה קשור לתדירות הסקס ביניכם או לצורת הגירוי ההדדית או לרמת הריכוז שלו כשאתם נמצאים באקט המיני.
    רציתי לידע אותך שיש גישות בודהיסטיות שמלמדות גברים לא לפלוט בעת הגמירה כדי לא לאבד אנרגיה. כך שזה יכול להיות אפילו נורמטיבי בתרבויות מסוימות. הרי הכל עניין של פרשנות.
    בכל מקרה אם זה מפריע לכם עליכם לפנות לאורולוג לבדיקה רפואית ולטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו