לא נמשכת לבעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת לבעלי
    רינת
    09/11/2013

היי ,

אני נשואה שנתיים +תינוק בן שנה .
    מאז שהקטני נולד חלה ירידה משמעותית ביחסי מין.
    היו לנו הרבה תקופות של מכשולים בשנה האחרונה ובכלל בכל מערכת יחסים .
    ותמיד מצאתי תשובה לכך שחלה ירידה ,אבל עכשיו שהתחלנו להבין אחד את השני ,ושנינו עובדים על האופי שלנו ומנסים כמה שיותר להגיע להבנה , אין לי תשובה למה אני לא רוצה להיכנס עם בעלי למיטה .
    יש הצעות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נמשכת לבעלי

הוספת תגובה

• לא נמשכת לבעלי - תגובה

אורית פס
    10/11/2013

יש לקחת בחשבון שטבעי ונורמטיבי שלאשה לאחר ליד יש ירידה בחשק המיני שיכולה להימשך מס' חודשים ואף חצי שנה כשהסיבה לכך היא שינויים הורמונליים וגם העובדה שכל האנרגיה מופנית לסיפוק צרכיו של התנוק והאשה אינה פנויה רגשית ואנרגתית ליחסי מין,חשוב שבני הזוג יבינו זאת ללא עלבון וללא פגיעה ברך הנולד [כן, יש מצבים של קינאה]
    במידה ומדובר בתנוק ראשון במש' יש להבין שהמע' הזוגית שכעת הפכה לשלישיה עוברת זעזעוע שיש להסתגל אליו,מיעוט שעות שינה וכו' גורם לעייפות והתשה ,,,ולאחר שמסתגלים למצב החדש ...אז חשוב לזכור גם לחזור להיות בני זוג ולא להמשיך להתביית בתפקידים ההוריים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו