קשר חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר חדש
    רביד
    16/11/2013

הכרתי אותו לפני חודשיים ,אני בת 48 ,נראית טוב אמנם אך מרגישה לפעמים שכבר יצאתי מהליין בעיניי רבים(ואולי מסיבה זו זרמתי איתו ).הכרנו באירוע חברתי והוא מייד נדלק עליי (אני עליו קצת פחות ).בכל זאת יצרנו קשר ,אט אט הדברים זרמו .הוא 6 שנים מעליי , נראה די מבוגר לדעתי ולא הכי מושך ואז השאלה היא מה באמת אני עושה איתו .תשובתי היא שהרבה פעמים טוב לי איתו ,טוב לי לצאת איתו ,טוב לי להיות איתו בחברת אנשים ובכלל .הקשר המיני קצת צולע .אני סובלת מיובש בנרתיק (מקדמת דנן )והוא חושש להכאיב ,החשש הזה אולי יוצר ריחוק כי חוץ מאשר ליטופים וחיבוקים הרבה לא עושים וזה משפיע על הכל וגורם לי לפרש לא נכון את השתיקות וכו' .אתמול הסתכלתי עליו וקצת נדחיתי ,בשבוע שעבר אחרי מגע שאמנם לא כלל חדירה אך היה די מענג ,פשוט נהניתי להיות במחיצתו ,נהניתי מכך שהיינו ביחד ונראינו ביחד ,היינו בחוץ כל היום ,היה כייף אדיר .
    אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב .
    אני מרגישה שהוא מאוד עצור ,אבל אולי זו אני שעצורה בעצם ,ואולי שנינו .
    אולי הבית והשגרה מכבים אותי .
    אנחנו נפגשים כל יומיים בערך ואז הוא בא לישון אצלי |(לפעמים אני אצלו ) .זה כבר הפך להיות מן טקס כזה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר חדש

הוספת תגובה

• קשר חדש - תגובה

נטע ידיד
    17/11/2013

אז מה השאלה? בכל מקרה אין סיבה שתסבלי מיובש נרתיקי יש פתרונות מצויינים לכך. כאשר יש יובש החשק יורד באופן טבעי. את צעירה מידי בכדי להמנע ממין, כשהמין יהיה טוב יתכן ותרגישי אחרת ולכן אני ממליצה לך לפנות לרופא מומחה בגיל המעבר ולטפל בעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתך לרופא נשים אני מניחה

רביד
    17/11/2013

ולאיזה פתרונות התכוונת ?הורמונליים ?וגינליים ? (אולי יש משהו שלא שמעתי עליו ).
    על כל פנים אני מתחילה בבדיקות אצל רופא נשים , אשמח לעוד המלצות אם יש ותודה .
    אגב ,הכאבים בעת קיום יחסים אינם מהיום ,אני מניחה שתופעות הגיל רק מוסיפות ,על הקיים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונתך לרופא נשים אני מניחה - תגובה

נטע ידיד
    18/11/2013

אם כך ממליצה שתחפשי רופא/ת נשים שמתמחה בכאבים בנרתיק, יש תחום התמחות כזה. לעיתים הטיפול הנכון הוא הורמונלי אבל לאוו דווקא כדורים, כיום יש משחות שרוקחים אותן במיוחד למטרות הללו ומחדירים מידי יום לנרתיק לשיקום הנרתיק. לעיתים יש צורך גם בטיפול מיני אבל הייתי מתחילה בצד הרפואי. כמו כן ניתן לקיים יחסי מים ללא חדירה ולהנות מהם. לא כל קיום יחסי מין חייב להסתיים בחדירה. מה שחשוב זו הדרך עד לשם, את בעצמך כתבת זאת שלאחרונה כשהוא ליטף אותך הרגשת נהדר. תפתחו את הצד הזה במיניות שלכםותביאו אחד את השני לאורגזמה ללא חדירה בשלב הזה עד אשר תפתרי את בעיתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נושא רלבנטי

רביד
    19/11/2013

אני לא מרגישה מחוברת לחלק התחתון של גופי (משמע לאיבר המין )הוא יכול לשחק לי שם שעות ,לדעתי במטרה לבדוק עד כמה אני "מוכנה" .ההתעסקות שלו עם האיבר שלי לא מרגשת אותי ,פשוט לא קורה לי כלום שם .האם זה נורמלי ?אני כן מרגישה שהחלק האחורי שלי מתעורר כשהוא נוגע ,לא שאיני חוששת ממין אנאלי אבל השבוע ביקשתי ממנו שיחדיר לי אצבע -לפחות שינסה-לישבן .עד כדי כך התרגשתי ,אך כל מה שקשור לחלק האחורי שלי ,או שלו מאבן אותו .אני יכולה להתרגש מזה מאוד ,הוא מאובן לגמרי בקטע ולא מוכן אפילו לשמוע על זה .
    אז א ,איך אפשר להגיע למצב שבו מתחברים לאיבר המין שלי (אני דווקא רואה התקדמות בכך שמתרגשת מהחלק האחורי ,אולי גם התור של הקדמי יגיע ).
    ב ,איך מגיעים איתו למצב שבו יוכל לשתף פעולה ?

ועוד משהו ...אתמול הסתכלתי על הרגליים שלו והם נראו לי מאוד לא יפות ,ופתאום ממש לא בא לי עליו .האם יכול להיות שאני מחפשת לעצמי תירוצים ,או שאני סתם מאלצת עצמי להיות איתו ואין טעם .אולי העובדה שאין בינינו מין של ממש מרחיקה בינינו ?
    טיפול מיני אינו מן הנמנע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נושא רלבנטי - תגובה

נטע ידיד
    23/11/2013

קשה לי לענות על השאלות שלך דרך האתר. אני מאד ממליצה שתפני לטיפול מיני כדי לברר את כל מה שציינת. לגבי משגל אנאלי זה בהחלט יכול לגרום לרתיעה לחלק מהאנשים. איני חושבת שבמין ניתן לכפות על משהו לעשות משהו שדוחה אותו. תצטרכו למצא דברים שמתאימים לשניכם.
    יתכן שהחלק התחתון שלך רדום עקב היובש הממושך בנרתיק. איני יודעת מה היה בעברך כדי להבין זאת יותר לעומק, יתכן שפשוט למדת להתעלם מהאזור הזה. בכל מקרה ממליצה לפנות לטיפול מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה .

רביד
    25/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו