טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 20 ואני וחבר שלי ביחד 7 חודשים,אני נוטלת גלולות בשם מינס כשנה אחרי שעשיתי הפסקה ואני נוטלת אותן כבר כשנתיים. בעבר היה לי את הבעיה הזו והייתי מחליפה גלולות. אבל אנחנו ביחד כ7 חודשים ולפני כמה חודשים התחיל לי חוסר חשק מיני. אני מתגרה לעיתים ובאופן כללי פשוט לא בא לי. אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליצה לנסות להחליף את הכדורים או להשתמש באמצעי מניעה אחר. בכל מקרה תבדקי אפשרות לעשות הפסקה בכדורים ולראות כיצד זה משפיע על החשק המיני שלך. לשם כך חשובה התיעצות עם רופאת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד