פוסטינור או לא. גמירה בחוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור או לא. גמירה בחוץ
    נועם
    28/11/2013

שלום רב,
    אני בן 23 והיום שכבתי עם חברה שלי בלי קונדום וסמוך לגמירה יצאתי החוצה ומיד גמרתי בחוץ ולא גמרתי בפנים (בתוך הפות). אני לא יודע אם כדאי שתיקח פוסטינור מכיוון שהפסקתי לחדור סמוך לגמירה אז אולי אולי יצאה טיפה בלי שהרגשתי,
    מהי ההמלצה שלכם? אם יש חשש קיים? ואם היא לא תיקח פוסטינור ובאמת החשש אמיתי, אז אי אפשר לעצור את זה יותר בדרך פשוטה?
    היא מאוד לא רוצה את הפוסטינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

רן
    28/11/2013

היא קיבלה מחזור שבוע שעבר ביום חמישי 21/11 והוא הסתיים לה השבוע ביום שני 25/11 , ושכבנו בלילה ביום רביעי ה-28/11 ויוצא ששכבנו יומיים וחצי לאחר שהמחזור הסתיים לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה בחוץ

ד"ר רפי חרותי
    10/12/2013

אם לא השתמשת בקונדום יש סיכוי להזרעה אפילו אם גמרת בחוץ בייחוד אם זה בפתח הנרתיק. לא כדאי לקחת סיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו