טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי חבר חדש והתחלנו להתמזמז, כבר היינו ערומים אחד ליד השני ובקרוב נקיים יחסי מין מלאים. הוא מכבד אותי מאוד והקשר שלנו מדהים גם מחוץ למיטה. אתמול היינו במיטה והוא קירב את איברו לקצה איברי. ביקשתי ממנו שישים קונדום כי זה מלחיץ אותי שזה ערום, חלילה שמשהו יכנס.
עכשיו 2 שאלות, 1. האם זה באמת מסוכן כשזה על הקצה ללא קונדום? 2. הוא ביקש ממני לשים את הקונדום בצורה חושנית, לא הבנתי למה הוא מתכוון. אפשר הסבר?
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניתן להיכנס להריון גם ללא חדירה באם יש שפיכת זרע בסמוך לפתח הנרתיק, במהלך שנות עבודתי הכרתי שתי נשים שהיו בתולות כאשר נכנסו להריון בפעם הראשונה. לענין הלבשת קונדום באופן חושני...האם ניסית לשאול אותו מה זה חושני בשבילו ואיזו משאלה יש לו בדיוק? נסי לשאול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי כניסה להריון כשהפין בפתח הנרתיק ללא קונדום התשובה חיובית, את יכולה להכנס להריון גם כשאת בתולה אם טיפת זרע מחליקה פנימה גם כשאין חדירה לכן תשתמשו בקונדום ואל תקחי סיכונים אם התוכנית שלך היא לא להכנס להריון. באשר להלבשת קונדום בצורה חושנית מציעה שתשאלי אותו מה הציפיה שלו, זה מאד אישי אין כללים בנושא.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד