שלום שאלה חשובה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה חשובה !
    חסוי
    02/12/2013

יש לי חבר חדש והתחלנו להתמזמז, כבר היינו ערומים אחד ליד השני ובקרוב נקיים יחסי מין מלאים. הוא מכבד אותי מאוד והקשר שלנו מדהים גם מחוץ למיטה. אתמול היינו במיטה והוא קירב את איברו לקצה איברי. ביקשתי ממנו שישים קונדום כי זה מלחיץ אותי שזה ערום, חלילה שמשהו יכנס.

עכשיו 2 שאלות,
    1. האם זה באמת מסוכן כשזה על הקצה ללא קונדום?
    2. הוא ביקש ממני לשים את הקונדום בצורה חושנית, לא הבנתי למה הוא מתכוון. אפשר הסבר?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שאלה חשובה !

הוספת תגובה

• שאלה נוספת שצצה לי

חסוי
    02/12/2013

כשאנחנו במיטה, וכשהוא יורד לי ואני חרמנית, ואני כבר גומרת והכל טוב, אני לא נהיית רטובה. למה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שאלה חשובה ! - תגובה

אורית פס
    05/12/2013

ניתן להיכנס להריון גם ללא חדירה באם יש שפיכת זרע בסמוך לפתח הנרתיק, במהלך שנות עבודתי הכרתי שתי נשים שהיו בתולות כאשר נכנסו להריון בפעם הראשונה.
    לענין הלבשת קונדום באופן חושני...האם ניסית לשאול אותו מה זה חושני בשבילו ואיזו משאלה יש לו בדיוק? נסי לשאול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שאלה חשובה ! - תגובה

נטע ידיד
    07/12/2013

לגבי כניסה להריון כשהפין בפתח הנרתיק ללא קונדום התשובה חיובית, את יכולה להכנס להריון גם כשאת בתולה אם טיפת זרע מחליקה פנימה גם כשאין חדירה לכן תשתמשו בקונדום ואל תקחי סיכונים אם התוכנית שלך היא לא להכנס להריון.
    באשר להלבשת קונדום בצורה חושנית מציעה שתשאלי אותו מה הציפיה שלו, זה מאד אישי אין כללים בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו