העדר חשק מיני אצל הגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר חשק מיני אצל הגבר
    שירשיר
    04/12/2013

שלום,
    בן זוגי ואני יחד כ9 חודשים, מתוכם גרים יחד כ 4 ,( הוא בן 30 ואני 27)בחודשיים האחרונים הוא פשוט איבד חשק מיני. פעם היינו שוכבים כמעט כל יום, היום זה פעם פעמיים בשבוע לכל היותר, למרות שאין ילדים ויש זמן פנוי בערבים. לאחרונה התברר לי שזו תבנית פעולה שלו, ומצב דומה קרה לו בכל קשריו ב6 שנים האחרונות אחרי מספר חודשים ספור.
    אני מתוסכלת, מרגישה דחויה , ולא יודעת מה לעשות.
    יש עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדר חשק מיני אצל הגבר

הוספת תגובה

• העדר חשק מיני אצל הגבר - תגובה

אורית פס
    05/12/2013

קיימת תופעה בקרב זוגות שככל שהקשר הופך יותר בטוח ,מובן מאליו ומאופיין בקירבה ריגשית כך רמת התשוקה יורדת,בד"כ אופייני יותר לנשים אך בהחלט לא רק,
    האם ניסית לדבר אתו על איך את מרגישה בענין זה?
    האם ללא האשמה ובקורת מצידך ניסיתם למצוא יחד פתרונות? מה עזר לו בעבר?
    איך זה השפיע על קשריו?
    האם מאבד חשק כלפייך?או אולי מאונן מול אינטרנט?
    ולבסוף .תמיד ניתן לפנות לטיפול מיני באם לא עוזר כלום אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא פשוט ברח..

שירשיר
    05/12/2013

תודה על התגובה.
    דיברנו על זה, אנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות, שכן ההתמודדות שלו בעבר הייתה מאד פשוטה- הוא סיים את הקשר. הפעם זה חשוב לו, והוא מבין שיש כאן קשר רציני ואמיתי והוא מוכן להשתדל ולעבוד על זה, אנחנו פשוט לא יודעים איך.
    יש אולי משהו שאפשר לנסות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא פשוט ברח.. - תגובה

אורית פס
    19/12/2013

כדאי לנסות לשפר את איכות יחסי המין ,עליו להבין מה אולי יעורר אותו יותר,מה חסר לו ,מה יכול לבקש ממך לעשות יותר או אחרת על מנת להתעורר יותר,
    בדקו האם החופשה יש הטבה,בסקס ממושך ואיטי או בקוויקי,זה יונות מהם תלמדו,
    וכמובן ...פניה לאיש מקצוע היא גם אופציה יעילה המקרה שלכם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו