בעיות חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חשק מיני
    דודי
    01/04/2008

שלום אני בן 22 וחברתי בת 21 אנחנו ביחד כבר שנתיים הקשר בינינו מאוד טוב ופתוח, יש ביננו חופשיות הדדית והמון בטחון ואהבה . עד לפני שנה היו לנו חיי מין בריאים + ( הסקס היה ספונטני ובתדירות גבוהה מאוד ) בשנה האחרונה לחברתי ירד החשק המיני בצורה דרסטית ומדאיגה היא פנתה לכמה מומחים ( גיקולוג וכו') אשר אמרו לה בהתחלה להחליף את סוג הגלולות שבהם היא משתמשת זה לא עזר , לאחר מכן אמרו לה להפסיק אם הגלולות בכלל כדיי לנקות את הגוף , כרגע היא כבר בערך 5 חודשים אינה משתמשת בגלולות והמצב לא השתנה .
    אני שאלתי אותה אולי הבעייה היא אצלי אני לא מושך אותה יותר או שמשעמם לה למרות שאני מחור שמאוד אוהב גיוון בסקס ף היא טוענת שהבעייה היא אצלה ושאני כן מושך אותה ומספק אותה כראוי .
    היא מאוד מתוסכלת מהעיניין וגם אני האם יש איזה שהו פיתרון לבעייה או האם יש איזה סוג של טפול שנוכל לעשות ..

תודה מראש אל התייחסותכם ועזרתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חשק מיני

הוספת תגובה

• למה אין לה חשק?!

02/04/2008

רוב מקרי הפרעות החשק אינם נובעים מבעיה רפואית. במקרה של חברתך, נבון היה להפסיק את הגלולות, אך אם זה אכן היה בגללן, אחרי 5 חודשים (ואף הרבה לפני כן...) החשק היה אמור לחזור. לא תיארת מה קורה בחודשים אלו או במה מתבטאת ירידת החשק. האם אין בכלל יחסי מין? מה קורה כשאתה יוזם? האם מתעורר אצלה חשק במצבים מסויימים? האם היא מאוננת?

יש עוד הרבה שאלות - אך אנו מייעצים כאן, ולא מטפלים וירטואלית.

כדאי לחפש מקור נפשי כלשהו - לחץ, חרדה, תסכול וכד' ואפשר לעשות זאת במסגרת מרפאה לטיפול מיני. אם תגיעו יחדיו לטיפול זה רק יזרז אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו