טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 22 וחברתי בת 21 אנחנו ביחד כבר שנתיים הקשר בינינו מאוד טוב ופתוח, יש ביננו חופשיות הדדית והמון בטחון ואהבה . עד לפני שנה היו לנו חיי מין בריאים + ( הסקס היה ספונטני ובתדירות גבוהה מאוד ) בשנה האחרונה לחברתי ירד החשק המיני בצורה דרסטית ומדאיגה היא פנתה לכמה מומחים ( גיקולוג וכו') אשר אמרו לה בהתחלה להחליף את סוג הגלולות שבהם היא משתמשת זה לא עזר , לאחר מכן אמרו לה להפסיק אם הגלולות בכלל כדיי לנקות את הגוף , כרגע היא כבר בערך 5 חודשים אינה משתמשת בגלולות והמצב לא השתנה . אני שאלתי אותה אולי הבעייה היא אצלי אני לא מושך אותה יותר או שמשעמם לה למרות שאני מחור שמאוד אוהב גיוון בסקס ף היא טוענת שהבעייה היא אצלה ושאני כן מושך אותה ומספק אותה כראוי . היא מאוד מתוסכלת מהעיניין וגם אני האם יש איזה שהו פיתרון לבעייה או האם יש איזה סוג של טפול שנוכל לעשות ..
תודה מראש אל התייחסותכם ועזרתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד