מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לךחסוי06/12/2013
כשאני במיטה עם חבר שלי וכשהוא יורד לי ואני חרמנית, ואני כבר גומרת והכל טוב, אני לא נהיית רטובה. למה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך - תגובה
נטע ידיד07/12/2013האם יש חדירה? האם החדירה אם כך כואבת? אם כשיש חדירה לא כואב לך סימן שאת כן רטובה. יש נשים שיש להן רטיבות רבה מאד ואחרות קצת פחות. כמו בכל דבר אחר אין דבר אחיד וזהה לכולן. בכל מקרה לפעמים ישנה סתימה של נקבוביות, זה מאד נדיר בגילך, בכל מקרה אם את דואגת ממליצה לפנות לבדיקה אצל גניקולוג/ית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא
חסוי15/12/2013עדיין לא ביצענו יחסי מין מלאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא - תגובה
נטע ידיד17/12/2013אם מציינת שאת מגורה ומגיעה לאורגזמה אז בעצם מה הבעיה? הרטיבות היא יחסית. יש מי שרטובה יותר ויש מי שרטובה פחות. בכל מקרה מאחר ורמת הרטיבות שלך נמוכה לדעתך לפני קיום יחסי מין מלאים מומלץ שהמקום יהיה לח. ישנם תכשירים רבים בבית מקרחת שעוזרים בהוספת לחות נרתיקית, כמו כן את יכולה לקנות שמן שקדים ולמרוח בפתח הנרתיק או כחלק מהמשחק המיני למרוח אותו על הפין לפני חדירה במידה ואת משתמשת בגלולות.
אם את משתמשת בגלולות כידאי לדעת כי גלולות יכולות להשפיע על רמת הלחות הנרתיקית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
חסוי18/12/2013תודה רבה לך על העזרה קודם כל, דבר שני, הסתכלתי בסופר פארם ויש כל מיני חומרי סיכה בטעמים (אננס. דובדבן) וכתוב על הבקבוק למין וגינאלי, אנאלי ואוראלי, אז אני חושבת שזה מתאים, לא?
דבר שני , האם גלולות משפיעות על הלחות לטובה או לרעה?
נ.ב אני מרוצה שאני מגורה ומגיעה לאורגזמה אבל חשבתי שאמורים להיות רטובים מאוד למטה ללא קשר לחומר סיכה. אבל טוב לדעת שזה יחסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)