טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
למה את מחטטת בדברים שלו??? וכן, גברים אוהבים לקרא לחברים שלהם בשמות הא'-ב' אני למשל קורא לחבר שלי "נון" ולי הוא קורא "צדיק סופית" שיחה טיפוסית בין גברים: צדיק סופית: מההההאה? נון: שו יא זבל? צדיק סופית: הכל טוף חנטריש, דיברת עם זיין? נון: כן, זיין מבואס תחת, אמר שאישתו שוב חופרת לו בסמס-ים. צדיק סופית: יא אללה איזה זיין זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יכול להיות שהוא בעצם התכוון ל"זיָין", דייהנו אחד שהוא כלי עולם, פטיש אויר, שנותן בראש לכל מה שזז. או אז את עלולה להיות בבעיה שכן נאמר "תאמר לי מי חברך ואומר לך מי אתה" (משהו כזה אני לא סגור על הניסוח המדויק) לדוגמה "מה שלומך יה זיָן???" יכול להעיד על כך שאתמול החבר טחן את המזכירה שושנה, הפצצה של המשרד (זאת שכולם רוצים לזיין, כולל בעלך, אבל היא קשה להשגה) ובעלך פשוט מפרגן לו. ואם זה לא "זיָין" אלה סתם זי"ן חיזרי לתגובה הקודמת שלי. מחשבה מטרידה נוספת היא שהשקעתי כמעט 5 דקות בכתיבת ההודעות האלה, ונהייתי דיי חרמן אבל לאישתי אן חשק מיני ולי לא עומד אז אולי בעצם אני הוא זה שצריך ייעוץ מיני? אכן שאלות קשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד