שם חיבה לחבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם חיבה לחבר
    סווטלנה
    01/04/2008

היי
    ראיתי בהודעת סמס שבעלי שולח לחבר שלו שבעלי קורא לחבר שלו בשם החיבה זין נשמע לכם הגיוני או שמשהו מסריח פה? נ.ב בעלי בן 35

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם חיבה לחבר

הוספת תגובה

• ממה את חוששת? חושדת? וכו'....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשאלת השאלה:

קובי
    23/04/2008

למה את מחטטת בדברים שלו???
    וכן, גברים אוהבים לקרא לחברים שלהם בשמות הא'-ב'
    אני למשל קורא לחבר שלי "נון" ולי הוא קורא "צדיק סופית"
    שיחה טיפוסית בין גברים:
    צדיק סופית: מההההאה?
    נון: שו יא זבל?
    צדיק סופית: הכל טוף חנטריש, דיברת עם זיין?
    נון: כן, זיין מבואס תחת, אמר שאישתו שוב חופרת לו בסמס-ים.
    צדיק סופית: יא אללה איזה זיין זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות נוספות...

קובי
    23/04/2008

יכול להיות שהוא בעצם התכוון ל"זיָין", דייהנו אחד שהוא כלי עולם, פטיש אויר, שנותן בראש לכל מה שזז.
    או אז את עלולה להיות בבעיה שכן נאמר "תאמר לי מי חברך ואומר לך מי אתה" (משהו כזה אני לא סגור על הניסוח המדויק)
    לדוגמה "מה שלומך יה זיָן???" יכול להעיד על כך שאתמול החבר טחן את המזכירה שושנה, הפצצה של המשרד (זאת שכולם רוצים לזיין, כולל בעלך, אבל היא קשה להשגה) ובעלך פשוט מפרגן לו.
    ואם זה לא "זיָין" אלה סתם זי"ן חיזרי לתגובה הקודמת שלי.
    מחשבה מטרידה נוספת היא שהשקעתי כמעט 5 דקות בכתיבת ההודעות האלה, ונהייתי דיי חרמן אבל לאישתי אן חשק מיני ולי לא עומד אז אולי בעצם אני הוא זה שצריך ייעוץ מיני?
    אכן שאלות קשות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנאדםםםםםם

אלי
    25/04/2008

אתה הורג אותי פה מצחוקקקקק חחחחחחחחחח אני קורא תתגובות שך בפורום הזה ורק צוחק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו