אני צריך יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך יעוץ
    מיכאל
    01/04/2008

אני נשוי טרי וחיי המין שלי עם אישתי לא משהו. אני הראשון והיחיד של אישתי והיא אומרת וחושבת שהיא לא כל כך אוהבת מין.. אני לעומת זאת מאוד אוהב. איזה פיתרון את מציעה לי? אולי זה אצלה בראש? איזה דברים אני יכול לעשות?או אביזרים שאני יכול להשתמש כי להגביר אצלה את החשק המיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך יעוץ

הוספת תגובה

• צריך יותר פירוט

סווטלנה
    01/04/2008

גם אצלי המצב דומה אך הפוך הבעל הוא החסר חשק למה אתה מתכוון כשאומר לא משהו? באיזה תדירות אתם שוכבים? האם בזמן סקס מביע חום? יוזמת לפעמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסווטלנה

מיכאל
    02/04/2008

אנחנו שוכבים פעמיים שלוש בשבוע. וגם כשזה קורה זה רק בשביל לספק אותי כדי שאני לא אחפש בחוץ. אין תשוקה אני רואה עליה שהיא לא נהנית.היא סתם שוכבת.אולי כי היא לא יודעת? כפי שאמרתי אני הראשון שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זר פרחים,ערב רומנטי,בקבוק שמפנייה

קובי
    23/04/2008

קצת (הרבה) מזמוזים... ואתה מסודר (אני מקווה)
    הכל בעדינות. ברכות. לא בפראות. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות

ד''ר חגית כהנא
    02/04/2008

אני מבינה שלך יש נסיון מיני קודם ולאשתך לא.
    לעיתים חוסר הרצון נובע מחשש או מבוכה.
    הפתרון אינו אביזרי מין אלא הרבה תשומת לב ומגע נעים כדי שלאישתך תהיה סיבה להיות ביחסי המין.
    אם עדין אתה חש סגירות מצידה בהחלט ניתן לפנות ליעוץ מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכאל

ד''ר חגית כהנא
    28/04/2008

אני לא מכירה הרבה אנשים שלא אוהבים חום ואהבה ומין
    אבל לעיתים בתחילת יחסי מין יש חשש והיסוס ובושה
    המפתח כרגיל היא תקשורת ביניכם והבנה הדדית מה נעים לכם בקשר המיני ביניכם\אין ספק שפתיחות אינה קלה אך כשעוברים את המחסום של הבושה הקשר הזוגי והמיני רק משתפר
    אם אינכם יודעים איך לעשות זאת בעל מקצוע יועיל לכם
    הפטנט אינו אביזרים במקרה שלכם אלא תקשורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו