טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני בן 28 מגיל 15 אני מאונן קבוע בלי הפסקה עד עכשיו יש לי בעיה רציני האביר מין שלי רדום כזה והוא סוג של נח על הצד ושהוא מגורה זה רק בשכיבה רק אז זה עומד לא לאורך זה שאני עומד על הרגליים זה לא עומד בכלל אני מפחד שנדפק משהו אים מערכת כלי הדם אני חייב לציין שאין לי חוץ מזה שום רגש מיני ושום דחף מיני אני אים חברה שלי וזהמבאס אים תוכל דר לתת לי תשובה מה לעשות אני אשמח כמו שאני יודע גם הזרע בהשמנת יתר הוא סיכון תודה רבה שלצערי אני סובל ממנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לצערי הרב שאני אים בחורה יש גירוי שלא מספיק עומד לי רק בשכיבה וזה עומד לרוחב לא לאורך במצב של עמידה זה לא עומד בכלל אני מאונן פעם בשבוע ביד ולא בחיבחיכוך ניסיתי את החיכוך וזה לא עומד האיבר מין שלי לא קשה יותר והוא זסוג של מידלדל כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד