בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות
    ירון
    11/12/2013

היי אני בן 28 מגיל 15 אני מאונן קבוע בלי הפסקה עד עכשיו יש לי בעיה רציני האביר מין שלי רדום כזה והוא סוג של נח על הצד ושהוא מגורה זה רק בשכיבה רק אז זה עומד לא לאורך זה שאני עומד על הרגליים זה לא עומד בכלל אני מפחד שנדפק משהו אים מערכת כלי הדם אני חייב לציין שאין לי חוץ מזה שום רגש מיני ושום דחף מיני אני אים חברה שלי וזהמבאס אים תוכל דר לתת לי תשובה מה לעשות אני אשמח כמו שאני יודע גם הזרע בהשמנת יתר הוא סיכון תודה רבה שלצערי אני סובל ממנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות

הוספת תגובה

• בעיות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/12/2013

האם אתה ממשיך לאונן גם היום? האם אתה מאונן ביד או בחיכוך?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ירון
    12/12/2013

לצערי הרב שאני אים בחורה יש גירוי שלא מספיק עומד לי רק בשכיבה וזה עומד לרוחב לא לאורך במצב של עמידה זה לא עומד בכלל אני מאונן פעם בשבוע ביד ולא בחיבחיכוך ניסיתי את החיכוך וזה לא עומד האיבר מין שלי לא קשה יותר והוא זסוג של מידלדל כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/12/2013

אני לא כ"כ מבין מה זאת אומרת שזה עומד לרוחב ולא לאורך?....
    שאר הנתונים נורמטיבים ותקינים.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו