שאלה חשובה לבחור מסכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לבחור מסכן
    שגיא
    01/04/2008

שלום,
    רציתי לשאול שאלה,
    אני בן 23, בתול, ולפני כחצי שנה הכרתי מישהי מדהימה והכל הולך חלק, כשנכנסנו למיטה היא אמרה לי שהיא גם בתולה (בת 19), ולא אמרתי לה שאני גם כי התביישתי וכשדיברנו על זה אמרתי לה שהייתי עם כמה בנות, מה שאכן קרה אך לא יחסי מין איתן.

בקיצור כשניגשנו לעניין, אני באמת מנוסה בשאר הדברים, היא לא הרגישה דבר אך כשמגיע הזמן לחדירה הפין שלי נופל, כנראה מלחץ, אני מרגיש חום וסמוק בפנים וגם היא לא מנוסה בזה מה שלא עוזר לכל העניין, וקשה לי לחדור אליה וזה לא מצליח לי וזה מתסכל ואז הפין נופל אם בכלל עומד לי מלכתחילה..

השאלה שלי איך אני מוציא לעצמי את המחשבה הזאת ומבצע את האקט סוף סוף, אני ממש רוצה אבל זה לא כל כך הולך לי וגם כשהיא למעלה היא לא יודעת כל כך מה לעשות.. אני אוהב אותה מאוד וזה מתסכל.. ואפילו כבר חשבתי על להשיג ויאגרה איכשהו לפעם הראשונה שיעמוד לי בטוח...

אנא עזרו לי...תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לבחור מסכן

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

02/04/2008

שלום לך שגיא,

הפרטים שמסרת מכוונים לכך שהמקור של בעייתך הוא כנראה חרדת ביצוע. כאשר גו'ניור שלך לא עומד - הוא מנסה לספר לך משהו. תקשיב לו. אל תלחם בו. פין שאינו עומד מצביע במקרה שלך על לחץ. הלחץ מפני החדירה שאולי תכשל, מביא לשחרור אדרנלין המכווץ את כלי הדם וגורם לנפילת הזקפה. הבעיהמצבית, כלומר מתרחשת רק במצב של ניסיון חדירה (ולא באוננות לדוגמא). אין לך בעיה עם איבר המין אלא עם אותו מצב.

הדרך להתמודד היא בהפחתת החרדה למינימום. קודם כל, עזוב את הביצוע בשלב הזה. תוריד את החדירה ממגוון התנוחות שלכם. בשלב ראשון אפילו אל תתכנן הסרה של התחתונים, אלא התמקד בהנאה של שניכם מדברים אחרים. אם אין ביצוע (דהיינו חדירה), גם אין חרדת ביצוע. פשוט כמו שזה נשמע. נסה לגלות ולהכיר גירויים אחרים שמענגים אותכם, כגון: ליטופים, חיבוקים, נשיקות, ליקוקים, עיסויים וכדומה. גם חברתך אינה חייבת חדירה בשביל להנות ממך.

רק כאשר תרגיש מספיק נינוח ובטוח ביכולתך לענג את חברתך (ולהתענג), גם בלי הצורך בזקפה, אפשר יהיה להמשיך הלאה ובהדרגה. במידת הצורך תוכלו לפנות לייעוץ מיני באחת המרפאות המוסמכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

שגיא
    06/04/2008

איישם את ההמלצות!

ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו