קצת ארוך אך יעזור לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת ארוך אך יעזור לי
    חוש חש
    14/01/2014

צהריים טובים לכולם,יש לי כמה שאלות:
    1.האם נוזל זרע מלכלך,אם אני מאונן ולא שוטף ידיים,ולא עושה פיפי אחר כך,האם זה יכול לפגוע?

2.אם אוננתי האם זה מספיק לנקות את איבר המין ואת האיזור עם נייר טואלט בלבד?

3.אם אני נוגע בנוזל הזרע ואחר כך בפלאפון או בשיכר האם אני צריך לשטוף את הפלאפון או לחפוף אם נגעתי בשיער.

4.אם נגעתי בטיפות האהבה אני חייב לשטוף ידיים אחר כך?

5.אם יצאו לי טיפות אהבה ואני שם אחר כך את הפלאפון על המכנסים או על הבוקסר,האם אני צריך לשטוף את הפלאפון?

6.אם יצאו לי טיפות אהבה ,אני חייב להחליף תחתונים ומכנסיים או יכול להישאר אם הבגדים המלוכלים?

7.אם אני נוגע בטיפות האהבה האם אני חייב לשטוף ידיים?

8.אם יצאו טיפות אהבה ואיכשהו יצא ששכבתי על הכרית האם אני צריך לנקות את הכרית ואת השיער אחר כך?

נ.ב אני סובל מocd שמתבטא בניקיון אובססיבי אחרי המגע עם הנוזל זרע ועם טיפות האהבה.

תודה ויום טוב וסליחה על החפירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת ארוך אך יעזור לי

הוספת תגובה

• קצת ארוך אך יעזור לי - תגובה

נטע ידיד
    20/01/2014

באופן טבעי אחרי כל סוג של הפרשה רצוי לשטוף את הידיים, כך שנכון שתעשה זאת. שטיפה רגילה עם סבון להסיר את המגע הדביק של ההפרשה. באשר לניקוי איבר המין כל אחד נוהג אחרת, יש מי שמנקה עם ניר טואלט וזה מספיק עבורו ויש מי שמעדיף להשתמש בניר לח בגלל הדביקות של ההפרשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו