עזרה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה.....
    ליבי
    18/01/2014

היי, אני בת 29 עומדת להתחתן בעוד כחודש ויש בעיה שמטרידה אותי ואף גורמת לי לחשוב פעמיים על החתונה איתו. בן זוגי, צופה בפורנו בצורה מוגזמת . הוא צופה בפורנו כל יום ובערך בכל פעם שאני יוצאת מהבית, כאילו זה חזק ממנו. הוא כמובן מכחיש אך יש לי הוכחות. כשאימתתי מולו את הדברים הוא טוען שזה טבעי ובנוסף מכחיש שהוא צופה בתדירות גבוהה. מה שלא נכון. אנחנו שוכבים בתדירות סבירה, אך פעמים רבות כשאני רוצה הוא מסרב (ולי ברור שהוא ראה קודם פורנו וסיפק את עצמו ). כמו כן, כשאנחנו בבית יום שלם יחד ואין לו הזדמנות לענג את עצמו הוא נכנס לשירותים בטענה שהוא צריך לשירותים ונתקע שם חצי שעה לפחות (גם לזה יש לי הוכחות בהיסטוריה). קשה לי עם זה מאוד, זה מוריד לי את הבטחון וזה מעסיק אותי כל הזמן. אין לי בעיה שיראה פורנו שאני לא בבית כמה ימים אבל למה לראות פורנו כשיש לו סקס זמין, אני כמעט ולא אומרת לא לסקס אני מאוד מינית. מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה.....

הוספת תגובה

• עזרה..... - תגובה

נטע ידיד
    20/01/2014

נשמע מדבריך שבן זוגך מכור לפורנו. רצוי שיפנה לטיפול בנושא מאחר והתכרות לפורנו זהה לכל סוג של התמכרות אחרת, ההתמכרות תלך ותגבר ללא טיפול. הבעיה בפורנו ובאוננות כתחליף קבוע שהם מספקים משהו שאינך יכולה לתת, מגע בדרך ובעוצמה שרק הוא יכול ליגוע בעצמו כי את אף פעם לא תוכלי לספק את אותו דבר.
    אין באופן כללי בעיה עם פורנו אם זה מעלה את רמת הגירוי של בני הזוג לפני קיום יחסי מין או כעוד דרך להתגרות, יש בעיה כאשר קשה להפתר מזה. צריכה להיות לך בעיה שהוא יצפה בפורנו כשאת לא בבית כי זה מגביר את ההתמכרות וחוסר השליטה על היכולת שלו להמנע מכך. אני ממליצה שתפנו בהקדם לטיפול בהתמכרות לפורנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו