מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס לאחר לידהדן22/05/2007
שלום
ילדתי לפני 3 חודשים בניתוח קיסרי לידה ראשונה.
אני עושה סקס עם בעלי ואנחנו משתמשים עם נוזל סיכה על בסיס מים
ועדין בזמן החדירה מאוד כואב לי. עד כדי כך שאנחנו מפסיקים באמצע.
וזה מאוד מתסכל את שנינו!!
יש לציין שאני מאוד נמשכת לבעלי ושהוא אבא נפלא, הוא עוזר לי ותומך בי.
נבדקתי אצל רופא נשים והוא לא מצא משהו רפואי שיכול להעיד על בעיה.
מה עוד ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אמור לכאוב...
22/05/2007בייחוד אם מדובר בניתוח קיסרי. איך היה לפני הלידה?
אז קודם כל עשו בינתיים רק דברים שאינם כואבים, ואם החדירה כואבת אז המנעו מחדירה מליאה ועשו רק דברים שנעימים לך. במקביל כדאי שתפני לרופא/ת נשים / סקסלוג/ית לשם קבלת חוות דעת שנייה. יש דברים שלא רואים בבדיקה שגרתית, בייחוד אם יש פחות מודעים לדברים שכאלה. וגם אם לא ימצאו כלום - תוכלי לקבל את הטיפול המתאים. כן, כן... גם אם הבדיקה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאם את מניקה?
עידן מיליצ'ר22/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דן22/05/2007כן , הנקה מלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס כואב
ד''ר חגית כהנא24/05/2007כפי שכתבו חברי יחסי מין לא אמורים לכאוב. לא לפני ולא אחרי הלידה.
העובדה שרופא נשים לא מצא בעיה גופנית מכוונת לדברים אחרים.
האם את משתמשת בטמפונים.
האם את יכולה להחדיר אצבע לנרתיק או לאפשר לבעלך לעשות זאת.
אם כן מה את מרגישה.
האם את מרגישה שאת מתכווצת כל פעם לפני חדירה
עני לי על השאלות ונראה איך עליכם להתקדם
בינתיים כפי שהוצע קודם לא לבצע חדירה לעשות הכל ולהשאיר את התסכול לבינתיים בצד. להתרכז בדברים שנעימים לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חגית כהנא
דן08/06/2007כשאני מחדירה אצבע לנרתיק אני לא חשה בכאב או בהחדרת טמפון (אולי קצת אי נחות)
אבל בחדירה כן.
אם זה משנה התחלתי לידה רגילה והגעתי לפתיחה של 9 אבל בסוף נותחתי כי הלידה לא התקדמה... אז אולי בכל זאת משהו שם השתנה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה היקרה
אורנית26/05/2007אני 6 חודשים אחרי לידה וגם אני ילדתי בניתוח קיסרי.
רוצה לומר לך מניסיון של 3 לידות בניתוח ,החזרה לחיי מין כמו שהיו לפני הלידה לוקח לעיתים כמה חודשים עד שנה.
נכון זה לא אמור לכאוב, כמו שמציינים הסקסולוגים, אך עובדה שגם אני
וגם חברה שילדה איתי בניתוח סבלנו מכאב מס' חודשים לאחר לידה.
אני מציעה לך להתייחס לזה בתור בעיה רק לאחר שנה.
אגב האם הכאב הזה מתעמעם עם הזמן או נשאר אותו דבר?
כלומר אצלי בפעמים הראשונות זה ממש כאב וכל חודש שעבר פחות ופחות. עד היום אם החדירה ממושכת כואב לי, אבל זה ממש לא כמו בהתחלה. תני לזה זמן ותשתמשו בהמון רטיבות לפני ותוך כדי.
(אנחנו אישית משלבים המון מין אוראלי ורוק ולא משתמשים בחומר סיכה, חומר סיכה שמור רק לחדירה אנאלית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות עלולות לגרום לכאב
יובלית26/05/2007האם את לוקחת גלולות? כי כשאני לקחתי גלולות הם גרמו לי לכאבים ולכן הפסקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליובלית
דן08/06/2007כן, אני לוקחת גלולות (לנשים מניקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שימוש בחומר סיכה?
ד``ר עידן מיליצ`ר08/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)