מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתייבשתקרן19/01/2014
לאחרונה קורה לי דבר מוזר עם בן זוגי, זה שיש לו דבר שלא בדיוק מובן לי עדיין בעצם אותו הדבר קורה לו כמו שלי- אצלו זה מתבטא שהזקפה שלו בשיאה ואחרי נראה לי הרבה זמן יחסית של משגל יורד לו והוא לא גומר, זה די נדיר שהוא גומר- האם זה תקין
ואצלי וזה מתחיל להטריד אותי, בד"כ גם עם פרטנרים אחרים אני מאוד רטובה אבל הם גם גמרו הרבה יותר מהר ממנו, איתו בהתחלה אני כן אבל מגיע שלב שפתאום אני נסגרת, אנחנו מתייחסים לזה בהומור אבל זה מטריד, יש פעמים שאנחנו מכניסים חומר סיכה אבל זה מוזר לי, ואני אומרת לו פשוט תרטיב אותי... עוד משחק מקדים לרדת... מוזר לי להכניס חומר סיכה זה התפקיד שלו לגרום לי להיות רטובה...
הסקס טוב יש לנו טכניקות טובות וכיף אבל אנחנו לא גומרים, או גומרים לפעמים אם אני גומרת אני יותר רוצה סקס אחרי זה, איך כן לגמור תמיד?
ודבר אחרון, אני יודעת שתדירות זה עניין של מה מתאים לני בני הזוג ואין "כללים"
אבל אנחנו שוכבים פעם-פעמיים בשבוע ולפעמים כשיש מחזור באמצע גם פעם-פעמיים בשבועיים. הוא עם רצון רב אני קצת פחות, וגם לא תמיד מפנים זמן לסקס, אולי כי הוא לא כזה מלהיב, אנחנו כן נעשה דברים אחרים ביחד או יהיה לכל אחד מאיתנו זמן לעצמו... הוא לא כזה מלהיב למרות שאנחנו זוג מאוד מיני ופתוח לגיוונים והצעות... אנחנו גם סטודנטים אז בין היתר חיי היום יום גם קצת "באים באמצע" אבל בקיצור, אין לי את החשק המטורף של יש לי זמן פנוי אני מתה להיות איתו... הוא גם לא אחד לאחד הטעם שלי במראה...
סורי על ההצפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתייבשת - תגובה
נטע ידיד20/01/2014קרן את העלית כמה סוגיות. אני חושבת שהסוגיה המשמעותית ביותר היא האם את רוצה להיות אתו או לא. אם את לא בטוחה בקשר כדאי לשקול אם יש טעם להמשיך אותו בפרט כשהחוויה המינית אינה כפי שהיית רוצה שתהיה. ניתן להתגבר על הבעיות שלכם בטיפול מיני זוגי השאלה אם ההשקעה שווה. טיפול כזה יתאים כאשר רוצים אחד את השני ונמשכים אחד לשני, לא בטוח שהטיפול יהיה יעיל כאשר יש ספק כזה גדול לגבי משיכה וענין בבן הזוג.
לגבי אי הגמירה שלו אצל גברים זה נקרא שפיכה מעוכבת. לגביך יתכן ומשך החדירה מפריע או לא נעים ובשלב מסויים את נסגרת. באשר ללחות בנרתיק את מציינת שאתם מאד פתוחים אם כך מדוע אינך מבקשת ממנו שידאג להרטיב אותך. בכל מקרה אין מקום לקיים יחסי מין עם חדירה כל עוד אינך מגורה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)