נישואים פתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נישואים פתוחים
    אנונימית
    20/01/2014

שלום..... אני נשואה בת 20+ ילד
    את בעלי הכרתי לפני 4 שנים והוא בן אדם מקסים, הקשר בינינו שופע אהבה ומין ובעצם זאת מערכת היחסים הרצינית הראשונה של שנינו.
    אני מרגישה במיטה איתו כמו מלכה, אחרי כל השנים של הפתיחות בינינו הגענו להבנה ואנחנו בהחלט יודעים לספק זה את זה. הוא מביא אותי למולטי אורגזמות ולמקומות נפלאים אחרים, רק שמה?
    כיום כשאנחנו עובדים ומגדלים ילדה והוא המפרנס העיקרי במשפחה (לעולם לא הפנתי כלפיו אצבע מאשימה בנושא), הוא כבר לא אותו בחור מלא הכוח שיכול לספק את הרעב שלי ב5-6 פעמים ביום. זה מזל גדול עם אנחנו שוכבים לפחות פעם בכמה ימים.
    זה לא באמת הציק לי עד שהוא העלה את זה שהוא רוצה שנהיה בסוג של מערכת יחסים פתוחה כדי לאפשר זה לזה להתנסות ולחזק את הסיכוי שבעתיד לא יקרה מצב של בגידה או שעמום. הוא הציג סיבות הגיוניות לחלוטין אבל אני לא הצלחתי לעקל אותן כי באתי מבית עם חינוך נוקשה.
    ויום אחד כשיצאנו עם חברים והייתי שיכורה ממש, איכשהו המצב התגלגל לזה שאני וחבר שלו התבדחנו בנושא הסקס והוא דחף אותי לשכב איתו.
    מאד הצטערתי על זה למחרת אבל הוא הצליח לשכנע אותי שאקבל את זה כחוויה ואבין על מה הוא מדבר. שבועיים אחרי עשינו שלישיה עם אותו החבר.
    אני אפרט את השאלה שלי בהודעה נוספת, סליחה עם זה יצא ארוך מידי אבל אני מאד מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נישואים פתוחים

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    20/01/2014

הבעיה שאנחנו גרים בעיר קטנה ולבעלי לא כל כך יוצא למצוא בחורה להתנסות איתה כרגע. הוא טוען שהוא גם לא כל כך מעוניין ושכל זה בא מהמקום שהוא רוצה שאני אהיה מסופקת.
    קבענו בינינו שדברים כאלה יקרו אחרי שאנחנו מדברים ומסכימים זה עם זו על כל הפרטים כדי למנוע הרגשה לא נעימה או טעויות.
    בסופו של דבר הסכמתי איתו, אבל שוב, הדעות הקדומות שלי הרשו את המצב של השלישיה רק כשהייתי מאד שיכורה והוא עודד אותי.
    כשזה נגמר, הוא והחבר שלו התבדחו שעכשיו אנחנו חברים מסוג אחר ושוב כמה שבועות אחרי גיליתי שהחבר שלו הבין את זה לא נכון.
    האמת שלא נהנתי בסקס עם החבר שלו, הוא גרם לי הרגשה של השפלה וניצול כי התעקש שארד לו רוב הזמן, וזה בטח שלא עודד את המחשבה שאין שום אהבה או רגשות בכל המצב. נהנתי מהיציאה מהשגרה והחידוש וגם למחרת הרגשתי שזה היה כמו לצרף עוד צעצוע ולגוון במין, לא היו לי שום קשרים רגשיים.
    אבל לפני כמה ימים החבר שלו בא עם עוד חברים וסימס לי, "קצת בוטה, בא לך להזדיין?"
    בעלי לא היה איתנו ואני הייתי מאד מובכת, כתבתי לו שאני במחזור והוא שאל עם בא לי סתם להתמזמז אז עניתי שאולי.
    בסוף הוא נשאר והתמזמזנו, עשינו סקס יבש וירדתי לו. ודווקא בפעם הזאת פתאום זה היה שונה, הוא מאד התרכז בי והתנהג כמו מאהב מהסרטים ומאד נהנתי, זה כמובן השאיר בי טעם של עוד.
    אני לא מרגישה שום רגשות אליו אבל כן הופיעה משיכה מינית ועניין בגיוון. כמובן שזה לעולם לא ישתווה לסקס עם בעלי אבל הבעיה שאני מרגישה שיותר קל לי להמשיך את זה איתו מאשר להתחיל משהו חדש עם מישהו חדש. כשדיברתי על זה עם בעלי הוא אמר שסטוץ קבוע נשמע לו קצת מטריד והוא ממש לא סגור עם הוא בסדר עם זה.
    אשמח מאד לשמוע את דעתכם על כל העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אורית פס
    15/02/2014

מאחר ואת חשה מבולבלת באשר לעמדה שלך בנושא כדאי לך לעשות סדר במחשבות ,מה נכון לך ,ומה ממש לא אך הופעל עלייך לחץ מצד בעלך או החבר שלו, דברי עם חברה טובה או מבוגר[ת שאת מעריכה את דעתו ,גם טיפול מקצועי הוא מסגרת מתאימה באם אין לך עם מי להתייעץ בנושא אינטימי זה.
    לדעתי האישית נישואים פתוחים לא באמת משפרים את הנישואים [כך גם נמצא במחקרים בנושא] מתישהו תתעורר אצל מי מכם קינאה וקושי,העובדה שחשת עם החבר באחת ההזדמנויות מושפלת ומנוצלת וקיבלת הזמנה בוטה ומשפילה לסקס [כולל עם חבריו,,, נראה לי שזוהי כבר חצית קו אדום ונורת אזהרה למשהו שלא אמור להתרחש כך ועלייך לשים את הגבולות באסרטיביות ולשתף בכך את בעלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו