טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 18 ושמתי לב בפתאומיות לפני כמה ימים(3-4 ימים) למשהו מוזר בפין שהיה נורמלי, כשחזרתי הביתה:
הוא היה קצת מסובב(35 מעלות) במצב רפוי מלא, במצב חצי זקפה הוא היה מעט מפותל כמו נחש(באמצע היה קצת צר), במצב כמעט זקפה מלאה הוא היה נפוח קצת מימין ליד הכיפה, ובמצב זקפה מלאה הוא היה כמעט ולא נפוח וסטה ימינה מעט. יש גם צלקת בסוף הנפיחות.
כשאני מאונן אני מפחד אז אני עושה בשיא זהירות, וגם לא מאונן מלמעלה כי זה קשה בזקפה מלאה וגם אני מרגיש למשהו פחות נעים, אולי מתוך פחד, אז אני מאונן קליל מלמטה.
לא מרגיש כאב בשום מקום.
דגשים שאולי היו לפני או לא היו: -לפעמים יש מן נקודות צהובות על הכיפה, לא יודע אם זה קשור.
אני מרבה לאונן הרבה ולפעמים ממש אגרסיבית.
אחרי כמה ימים חל שיפור קל-עד מזערי בכך שהוא פחות מפותל במצב של חצי זקפה.
אני מתכוון אולי ללכת לרופא אם זה ימשיך, אך אם אפשר לדעת מה זה יכול להיות, איזה אפשרויות יש למקרה הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליצה שתגש לבדיקה רפואית. כמו כן ממליצה שתנסה להוריד את כמות האוננות ואת רמת האגרסיביות בנגיעות כי אח"כ כשתקיים יחסי מין יכול להווצר מצב שלא תהנה מהחדירה כי תרצה שתהיה לך הרגשה דומה לזו שאתה נוגע בעצמך מה שבד"כ בלתי אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד