שאלה חשובה בנוגע לפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בנוגע לפין
    דניאל
    03/02/2014

שלום אני בן 18 ושמתי לב בפתאומיות לפני כמה ימים(3-4 ימים) למשהו מוזר בפין שהיה נורמלי, כשחזרתי הביתה:

הוא היה קצת מסובב(35 מעלות) במצב רפוי מלא, במצב חצי זקפה הוא היה מעט מפותל כמו נחש(באמצע היה קצת צר), במצב כמעט זקפה מלאה הוא היה נפוח קצת מימין ליד הכיפה, ובמצב זקפה מלאה הוא היה כמעט ולא נפוח וסטה ימינה מעט.
    יש גם צלקת בסוף הנפיחות.

כשאני מאונן אני מפחד אז אני עושה בשיא זהירות, וגם לא מאונן מלמעלה כי זה קשה בזקפה מלאה וגם אני מרגיש למשהו פחות נעים, אולי מתוך פחד, אז אני מאונן קליל מלמטה.

לא מרגיש כאב בשום מקום.

דגשים שאולי היו לפני או לא היו:
    -לפעמים יש מן נקודות צהובות על הכיפה, לא יודע אם זה קשור.

אני מרבה לאונן הרבה ולפעמים ממש אגרסיבית.

אחרי כמה ימים חל שיפור קל-עד מזערי בכך שהוא פחות מפותל במצב של חצי זקפה.

אני מתכוון אולי ללכת לרופא אם זה ימשיך,
    אך אם אפשר לדעת מה זה יכול להיות, איזה אפשרויות יש למקרה הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה בנוגע לפין

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בנוגע לפין - תגובה

נטע ידיד
    06/02/2014

ממליצה שתגש לבדיקה רפואית. כמו כן ממליצה שתנסה להוריד את כמות האוננות ואת רמת האגרסיביות בנגיעות כי אח"כ כשתקיים יחסי מין יכול להווצר מצב שלא תהנה מהחדירה כי תרצה שתהיה לך הרגשה דומה לזו שאתה נוגע בעצמך מה שבד"כ בלתי אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

דניאל
    06/02/2014

תודה רבה, אך יכול להיות וזה מחלת פיירוני ? או מחלה אחרת ?
    או שיכול להיות וזה בגלל האוננות ויחלים תוך כמה שבועות ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

10/02/2014

לא סביר שזו מחלה פירונה, שכן היא מאפיינת גברים בעשור החמישי ואילך ומלווה בהסתיידות הרקמה התת עורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו