טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני וחברה שלי שוכבים כבר מעל לחצי שנה ונראה שהיא מאוד נהנת..אבל היא אף פעם לא גמרה, למרות שהיו פעמים שנמשכו שעות. כולל מגע בדגדגן..שבסופו היא גמרה אבל לא גמירה מהחדירה. כשאוננתי לה הרגשתי נקודה מחוספסת כזאת שמנסיון אני יודע שזאת נקודת הG..אבל היא אומרת שהיא דווקא נהנתה יותר כשזה היה על הקיר העליון של הנרתיק עמוק יותר..כ3-5 סמ אחרי הנקודה..זה לא מוזר קצת שהיא לא כל כך נהנת ממגע בנקודת הG?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שום דבר אינו מוזר במין מעבר לכך שנראה לפי התאור שלה שנקודת הגי היא היכן שהיא מתארת ולא היכן שאתה מתאר אותה, מעבר לכך חשוב לדעת שבסביבות 20% מהנשים בלבד גומרות דרך הנרתיק השאר בעזרת הדגדגן בלבד, כך שלא נראה לי שיש משהו מוזר אצל בת הזוג שלך. תדאג שהיא תהיה מגורה מאד ויחד איתה תנסו להכיר היכן הנקודות הרגישות בגופה והיכן אתה יכול לגעת כדי שהיא תוכל להגיע לאורגזמה יותר בקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד