גירוי מיני לא רצוני שלא מפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי מיני לא רצוני שלא מפסיק
    אנונימי
    13/02/2014

שלום,
    יש לי תופעה מוזרה שפעם ראשונה בחיים שהיא קרתה לי והיא לא מפסיקה.
    כבר כמה ימים יש לי גירוי מיני באיבר המין שלא נפסק ולא נובע כתוצאה ממחשבות מסוימות או ממראות מסויימים.. אני חושב על דברים שלא קשורים למין ובכל זאת יש לי גירוי מיני מציק באיבר המין והוא לא מפסיק.. אפילו באמצע השיעור. ניסיתי לאונן כדי להפסיק את הגירוי ואפילו שהייתה גמירה זה עדיין לא עזר ועדיין היה גירוי מיני באותה עוצמה. הגירוי לא כולל זקפה. אני רק מרגיש אותו וזה ממש מוזר והוא לא נפסק. מדי פעם הוא נחלש או נפסק לגמרי ל10 דקות אבל אז הוא חוזר. מדי פעם גם יוצא זרע אבל אין זקפה. לא יודע למה זה קורה וזה ממש מלחיץ ושום דבר לא מרגיע את זה.. האם זה זמני וזה יחלוף בקרוב? אין לי שליטה על זה וזה לא מפסיק :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירוי מיני לא רצוני שלא מפסיק - תגובה

אורית פס
    15/02/2014

קיימת תופעה של גרוי מיני מתמיד ולא רצוני, ראשית אל תילחץ כל כך ,הרי לחץ לא יועיל,שנית פשוט כדאי לפנות למרפאה לטיפול מיני ,זו הכתובת המתאימה לבעיה מסוג שתיארת ושם ינתן מענה לתלונה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, משום מה זה עבר אתמול

אנונימי
    15/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו