טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחרונה גיליתי שהבחור שאני יוצאת איתו יותר משנה ומתגוררת איתו קרוב לשנה, קיים יחסיי מין עם גברים מזדמנים מספר פעמים במהלך הקשר שלנו. כשפניתי אליו עם זה וביקשתי לסיים את הקשר כי זה ממש לא מקובל עליי הוא התחנן שנמשיך את הקשר למרות זאת (ידעתי ממנו, לפניי שהתחלתי איתו את הקשר שהוא כבר התנסה עם גברים, אבל הוא עשה החלטה ברורה שלא ככה הוא רוצה לחיות את חייו והוא נמשך לנשים). אמרתי לו אחרי שיחה ארוכה שאני צריכה לעכל את זה ולהחליט בינתיים עברו מספר שבועות ושום דבר לא זז מבחינתי כי הנושא הזה פשוט דוחה אותי לחלוטין, ואני נשארת כי זה פשוט נוח לי. הוא סיפר לי שהוא מכיר כמה זוגות שחיים ככה והכל נפלא . אני יודעת שכל זה לא היה קורה אם הוא לא היה משתף ידיד הומו שלנו בניסיון העבר שלו עם גברים שמסתבר שהיה מאוהב בו והיה פותח את הנושא הזה אצלו שוב והיה מאוד אובססיבי וקצת שיחק לו בראש. אני אוהבת אותו אבל אני לא מרגישה שהוא שווה את ההקרבה ושוב, זה מגעיל אותי... אשמח לקבל נקודת מבט שתעזור לי לקבל החלטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה שההחלטה קשה אך לצערי זו צריכה להיות ההחלטה שלך בלבד. אני כן יכולה לומר שבמקום בו משהו במין דוחה ומגעיל זה לא תורם לאורך זמן ליחסים. אפ היחסים אתו חשובים לך פנו לטיפול מיני זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד