טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתקופה האחרונה אני סובלת מפטריה חוזרת בעקבות שימוש באנטיביוטיקה. קיבלתי מספר טיפולים ששיפרו את התחושה, אך הפטרייה חזרה והחמירה בכל פעם. בין הטיפולים אני מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע. הכאבים חוזרים כל פעם אחרי היחסים, ולעתים אני מרגישה כאב תוך כדי. האם ייתכן שבגלל היחסים הפטרייה חוזרת? האם ייתכן שהדבקתי את בן הזוג שלי בפטרייה והוא מדביק אותי בחזרה? האם ייתכן שמשהו בנוזל הזרע גורם לפטרייה לחזור? (חומציות?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ממליצה שתלכי לגניקולוגית מומחית בתחום בעיות העריה והנרתיק - יש כאלה תבדקי ותקבלי טיפול נכון . כשיש פטריה יש לחכות זמן מה עד שמקיימים יחסי מין, האם אתם מקפידים על כך? יתכן והפטריה חוזרת כי יש לך רגישות למשהו - לתרופה, לזרע של בן זוגך, לאבקת כביסה חדשה, לתחתוניות חדשות - הכל יכול להיות לכן חשובה בדיקה מקצועית. באשר לכאבים תשתדלי לא לקיים יחסי מין עם חדירה במשך תקופה מסויימת, ראשית כדי להפתר מהגלגל החוזר ושנית להמנע מכאבים בחדירה כי הם לא תורמים לשיקום הבעיה אלא עשויים להחריף אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד