מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- OCD ופורנוגרפיהסינדי24/02/2014
שלום,
אני בת 20, והבעיה שלי קצת מורכבת. בגלל שמדובר בנושא רגיש אני לא ממש יכולה לפנות לאף אחד ומאד אשמח אם תוכלו לעזור לי.
אז ככה, לאחרונה יוצא שאני צופה הרבה בפורנו (שעה שעתיים בשבוע), בעל תוכן מיני אלים מאד- של אורגיות, מכות וכו'.
בהתחלה זה סתם סיקרן אותי, אבל לאט לאט אני מניחה שהתרגלתי וסף הגירוי שלי עלה ככה שהיום אני לא ממש מסוגלת להגיע לסיפוק מיני בלי גירוי מאד מסויים.
זאת בעיה אחת בפני עצמה שמטרידה אותי. כרגע אני לא בקשר זוגי אבל ברור לי שזה לא בריא ויפריע לי מאד בחיים המיניים...
העניין השני הוא שאני מרגישה שאני מסתכלת על נשים בזמן האחרון כאובייקט מיני. אני לא לסבית, אני נמשכת לגברים ומתאהבת בגברים, אבל נראה שאיברים נשיים מגרים אותי. ולצפות ביחסי מין של גבר ואישה מגרה אותי לא רק בגלל הגוף הגברי אלא גם בגלל הגוף הנשי- האם זה נורמלי?
בגלל שיש לי OCD באות לי כל הזמן מחשבות טורדניות שאומרות לי שזה לא בריא ושאני לסבית, למרות שברור לי שאני לא. אני לא מדמיינת את עצמי מקיימת יחסי מין עם אישה, לא מדמיינת את עצמי חיה או מתאהבת באישה. אבל עירום נשי כן מגרה אותי..
אני כותבת על זה וממש מתביישת. אני בטיפול פסיכולוגי ואין מצב שאני מעלה את זה עם הפסיכולוג שלי.
בבקשה בבקשה תתנו לי עצה או הכוונה, אני ממש מבולבלת ולא יודעת איך לצאת מזה ואיך להפסיק לצפות בתכנים האלו.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD ופורנוגרפיה - תגובה
נטע ידיד05/03/2014בקשר להתגרות המינית מסקס של נשים אין לך כל בעיה, זה בסדר להתגרות מכל דבר, לא כל דבר שאנו מתגרים ממנו אנחנו גם מוכנים או רוצים לעשות אותו לכן גם אם את מתגרה ממין אלים עדיין אין זה אומר שבזוגיות תרצי מין אלים. את יודעת למי את נמשכת ודי בכך. באשר להמשך בצפיה בפורנורפיה בהחלט צפיה מרובה יכולה לגרום להתמכרות שעשויה לגרום לקושי בזוגיות. עד כמה את צופה? האם את מוותרת על הנאות אחרות למען הצפיה? דווקא בנושא הזה הייתי משתפת את הפס'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)