דילמה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה.
    חא
    06/04/2008

שלום,
    בת 27..יש לי בן זוג קבוע ליחסים..
    למרותש אני רואה בקשר ליותר מיזה..אנחנו כמעט 5 שנים מכירים..
    לו יש נסיון בחילופי זוגות ולי לא ממש .כל פעם שניסיתי אחרי שהרגשתי לחץ מצידו ..היינו מביגיעם למפגש והייתי נלחצת מאוד..ולא רוצה לעשות כלום ובטח גבר זר שיגע בי..
    זה גרם להרבה סערות רוח ביני לבינו ולאחר 3 שנים לנתק מסויים..בגללז ה0רוב הזמן היינו לבד..אבל תמיד היה מנסה להכניס תרעיון
    חזרנו להיות בקשר חצי שנה אחרי.....אציין שאני..דיי אוהבת אותו אםבהתחלה הייתי מסוננוורת ועייוורת לגמרי מאהבה..
    כיום בא לי לנסות להרגיש מגע של אישה..זה מסקרן אבל אני ...א. מתה מפחד שאלחץ ואהרוס את הכל שוב.............
    ב. רוב האופציות זה בקטע של זוגות ז"א חילופים מלאים באותו החדר מה שבאמת לא הייתי רוצה בחור זר לחרמן אותו וכו'..
    והבחור שלי שוב..מאבד תסבלנות..
    מה לעשות? האים זה נורמלי שאני נהיית לחוצה ולא מסוגלת להיות עם מישהו זר ..?
    מה אני צריכה לעשות כדי שהפנטזיה הזאת -תיעשה ולא אאכזב אותו עוד..0זה גם הרצון שלי)
    אודה למומחים ..על תגובתם לנושא לא שגרתי זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה.

הוספת תגובה

• תשובה

רועי סטודנט26
    06/04/2008

אני חושש שאולי הקשר שלכם כרגע הוא לא פתוח מספיק.
    את והוא אינכם צריכים להרגיש שלא בנוח לדבר אחד עם השני ובטח שאת לא צריכה להרגיש שאת מאכזבת אותו .
    אם הוא הבנאדם שנראה לך שאת צריכה לבלות איתו את שארית ימייך אז הוא צריך להבין מה את אוהבת ומה את לא אוהבת בהתפשרויות מסויימות אבל בטח שלא בלחץ לעולם לא בלחץ
    בקיצור תשבו ותדברו ותספרי כל מה שאת אוהבת ולא אוהבת ואם תראי שאינכם מגיעים לעמק השווה ושוב בשום אופן לא בלחץ כי לא חסר אנשים שאולי מתאימים לך יותר ואת מפספסת אותם כי את מתפרשת עליו.
    ואם לא תצליחו ביחד אז תפנו לייעוץ ואם לא אז לא למה בכוח לא חסר גברים ואולי אף מתאימים יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אינך רוצה שגבר

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/04/2008

זר יגע בך....אל תכריחי את עצמך. שתפי אותו בתחושות וברצונות שלך, כמו שהוא משתף אותך בשלו!! קשר חשוב שיהייה שיוויוני!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו