בעלי גומר רק כשהוא מדמיין .......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי גומר רק כשהוא מדמיין .......
    דנה כהן
    09/02/2007

בעלי, שאותו אני מכירה שנה, מצליח לגמור רק אם הוא מדמיין שהוא מישהו אחר, לדוגמא: חבר משותף.
    אני בחורה יפה וסקסית, הרבה גברים נמשכים אליי והוא טוען שזה מדליק אותו. אני לא אבגוד בו בחיים אבל אני מתוסכלת. יש לי תחושה שתמיד נכנס גורם שלישי לסקס ואני לא נהנית מזה ואני אישה שמאוד אוהבת סקס. אולי הוא הומו אולי הוא לא נמשך אליי מספיק אני כבר לא יודעת.
    כשניסיתי להכריח אותו לא לדמיין שהוא מישהו אחר אלא אני והוא אז לא עומד לו בכלל.
    בא לי לבכות רק מהמחשבה על הנושא, זה הגיע למצב שאין לנו חשק לשכב כי אנחנו יודעים שזה יקרה שוב. מבחינה פיסית אני זקוקה לסקס, קשה לי, תשובה מהירה בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני במצב שלך

falcon
    09/02/2007

היי דנה אני בדיוק במצב הנואש הזה שלך עם חברה ואין
    לי מושג מה לעשות אני ממש נואש לסקס נורמלי ואמיתי
    והיא תמיד מדמיינת מישהו או מישהי נוספת איתנו
    אני חייב לציין שאני חתיך אבל זה משהו אצלה.
    בא לך לדבר פעם או תכתבי לי את המייל שלך ואז נוכל להתכתב לדבר
    על זה לא יודע כתבי לי את המייל שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלו תיקון-מכירה את בעלי שנים.

דנה כהן
    09/02/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיות

10/02/2007

דנה אני לא מבין למה זה מציק לך?

פנטזיות הן תחום יצירתי וחשוב בחיי המין. מותר לפנטז ולהנות מהפנטזיות ועצם זה שבעלך מפנטז לא מצביע על מידת אהבתו, תשוקתו ומשיכתו אלייך. הוא מפנטז והפרשנות שלך היא שהוא לא רוצה אותך ושאת אינך מושכת, וכתוצאה מכך גם הדימוי הנשי שלך צונח - ולדעתי, מהפרטים המועטים שנתת - לשווא. כי פנטזיות (גם אם זה על מישהי אחרת!) מזינות את חיי המין ולא להיפך. נסי לזרום איתו. נסו לפנטז יחדיו ואף להגשים פנטזיות שמדליקות את שניכם במידה דומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו